Mijn Wishlist van Juni!

Mijn Wishlist van Juni!

wishlist

Wegdromen bij de nieuwste items, prachtige make-up collecties en zomerkleding is iets wat iedere vrouw bijna dagelijks doet. Lijstjes maken met wensen die je hoopt snel in je bezit te hebben.

Ook ik heb een wishlist die regelmatig weer is voorzien van mooie items die ik graag zou willen hebben. Benieuwd naar mijn wishlist van dit moment? Kijk mee!

wishlist

Nike Roshe Run Zwart/grijs – Ja, deze schoenen zijn wel vaker voorbij gekomen op mijn wishlist en nog steeds is het niet gelukt ze te kopen. De schoenen zijn overal uitverkocht in mijn maat en het is wachten tot een van de winkels mijn een mailtje stuurt dat het eindelijk op voorraad zijn.

Chanel HARMONIE POUDRES BELLE MINE – Oei! Toen ik hem in de winkel zag liggen had ik hem al bijna bij de kassa liggen. Ik vind dit nieuwe doosje gevuld met drie prachtige kleuren een perfecte musthave voor de zomer om toch een mooie gloed op je gezicht te creëren. Binnenkort toch maar even terug naar de ICI Paris!

MAC Eye-Shadow x15 Warm Nautral Palette – Dit palette gevuld met maar liefst 15 kleuren oogschaduw staat op mijn wishlist want wauw, wat zou ik het graag willen hebben. Helaas vind ik hem veel te duur om in een keer uittegeven aan make-up dus dit juweeltje van maar liefst €125,- blijft voorlopig op mijn mijn wishlist staan tot ik de loterij heb gewonnen.

MAC Maleficent Eye-Shadow x4 – Ik vind de combi Disney en MAC geweldig. De Maleficent collectie vind ik prachtig voor het najaar. en dan vooral het oogschaduw palette met 4 intense kleuren voor een prachtige sprekende look. Helaas is hij op dit moment uitverkocht.

MAC Kelly Yum Yum – Deze lipstick van MAC zit in de limited editon collectie van Sharon & Kelly Osbourne. Hij is afgeleid van de bestseller Candy Yum Yum en ik hoop dat deze knalroze eye-catcher straks tussen mijn lipsticks ligt. Het is nog even wachten want vanaf Augustus is hij verkrijgbaar.

 Wat staat er op jou wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram