Mijn werkplek – Make-up tafel

Een fijne werkplek is altijd handig, een tijdje geleden heb ik al mijn werkplek laten zien waar ik dagelijks zit te ontwerpen en mijn schoolzaken regel, en nu is het tijd om mijn andere werkplek te laten zien, namelijk mijn make-up tafel.Met dit tafeltje ben ik echt super blij, een paar jaar geleden stond het in de woonkamer en vond hem zo mooi, toen ik ging verhuizen besloten mijn ouders dat ik hem mocht gebruiken als kaptafel en dat vond ik natuurlijk helemaal geweldig.


Dit tafeltje bevat 2 lades waar ik mijn dagelijkse make-up en gezicht producten in zitten.
Boven op staat een grote spiegel en nog een handig spiegeltje, ook mijn kwasten en een pot met watjes en wattenstaafjes ontbreken niet op mijn tafel…

Verder vind ik hygiëne erg belangrijk en daarom gebruik ik een zeep pompje met desinfectie middel zodat ik voor en na het aanbrengen van make-up mijn handen kan ontsmetten.
Ook mijn olie voor het gezicht en een labello staan er boven op, namelijk de producten die ik een paar keer per dag wel gebruik.

Dagelijkse make-up 
Dagelijkse producten

De foto’s komen wat donker over aangezien ik weinig verlichting in mijn kamer heb.
Binnenkort komt er een artikel over mijn stash en zoom ik in in deze lades!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram