Mijn vakantie in Barcelona!

Mijn vakantie in Barcelona!

Afgelopen dagen was ik heerlijk aan het genieten in Barcelona. Je kon al zien naar een aantal kleine beauty aankoopjes die ik deed, maar ik vind het ook nog leuk om te laten zien hoe deze paar dagen eruit zagen.

Ik nam natuurlijk mijn camera mee en legde een aantal momenten vast. Benieuwd hoe ik Barcelona heb ervaren? Kijk mee!

PicMonkey Collage

Onze trip naar Barcelona bestond voornamelijk uit 3 dingen. 1 dag heerlijk genieten van het strand, 1 dag winkelen en 1 dag cultuur snuiven. Nu liep onze eerste dag een beetje in de soep omdat wij niet blij waren met het hotel dat we geboekt hadden. Via Booking.com boekten wij een hotel dat goed beoordeeld en uitgelicht stond, eenmaal daar was het een en al ellende en niet veilig qua omgeving. Ik twijfelde geen moment om hier direct uit te gaan en gingen we op jacht naar een nieuw hotel.

Gelukkig is dat ons gelukt maar bracht het natuurlijk wel extra kosten met zich mee. Ik ben erg gefrustreerd over het feit dat een site als booking.com niet eerlijk is over de accommodatie, de locatie en dat de foto’s totaal niet paste bij de realiteit. Ik ga er nog mee aan de slag want dit was echt de prijs niet waard.  Het bezorgde een hoop stress en ellende met zich mee en niet bepaald een goed begin van de vakantie. Gelukkig is alles goed gekomen en konden we snel genieten van de vakantie!

b0

1PicMonkey Collage

Het was namelijk onwijs lekker weer in hartje Barcelona en de temperatuur liep naar de 30 graden toe, heerlijk! Als ik nu uit mijn raam kijk hoop ik snel dat het zonnetje ook Nederland weer gaat bereiken. Het hotel lag z’n 15 minuten van af het strand en daar gingen wij natuurlijk uitgebreid van profiteren. Ik had in Nederland bij de Trekpleister een mega opblaas donut gekocht en die ging mee. Toevallig kwamen we op de weg richting het strand een Dunkin Donut tegen waar we 4 heerlijke donuts meenamen voor het strand. Het leek wel een donut party!!

Het strand redelijk druk maar we konden nog 2 bedjes kopen voor de hele dag. Nu heb ik voornamelijk alleen lekker gelezen en muziek geluisterd want ik en die donut in de zee was niet echt een succes. Larissa bakte er meer van!

3
3PicMonkey Collage

Voor ik op vakantie ga zoek ik altijd populaire en leuke plekjes op om te bekijken en om te eten. Zo ontdekte ik ook het onwijs leuke tentje om te ontbijten en te lunchen, ‘Cup & Cake’. Hier gingen wij al vroeg heen en wauw! Ik heb nog nooit zo lekker ontbeten. We bestelde 2 dingen om te delen, heerlijke pannenkoeken van oats in honing met lekker verse aardbeien, banaan en heel veel zaden en noten. Daarnaast namen we nog een Cheese Cake Flower Pot. Dit was ook echt goddelijk! Mocht je een keer in Barcelona zijn, ik raad je Cup & Cake 10000% aan om langs te gaan!
PicMonkey Collage2

Barcelona is groot en er is onwijs veel te zien. Niet alles konden we bekijken maar ik heb het erg naar mijn zin gehad samen met Larissa. De prachtige Kathedraal is een van must-see locaties om naar toe te gaan en inderdaad, wauw wat is het een prachtige kerk!

5

Nu moet ik zeggen dat is nog lang niet alles van Barcelona heb gezien, toch zou ik niet zo snel terug gaan. Een land/stad/ of plek moet mij gelijk aanspreken en bij Barcelona had ik dat op een of andere manier niet direct. Als ik moest kiezen tussen Londen of Barcelona dan ga ik veel liever naar Londen! Toch was dit een enorme mooie ervaring en super gezellig om samen met Larissa te doen. We hebben veel gelachen en ook gebaald maar het was heel gezellig!

Ben jij al een keer in Barcelona geweest?
Ga jij ook nog op vakantie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

20 Reacties

 1. Simone
  12 juli 2016 / 10:01

  Ik ga over een week en kan niet wachten!

 2. 11 juli 2016 / 05:59

  Ziet er gezellig uit! Ik ben nog nooit in Barcalona geweest, maar staat zeker op de wishlist.

 3. 2 juli 2016 / 12:28

  Ziet er een hele leuke vakantie uit! Zelf ben ik al tweemaal in Barcelona geweest en ik kan niet wachten om nog een keer te gaan.
  Liefs,
  Yara

 4. 1 juli 2016 / 13:17

  Oeeh, door die foto’s wil ik echt op vakantie!! X

 5. 1 juli 2016 / 12:21

  Wow, tof! Barcelona! Daar wil ik ook wel eens naartoe.
  Het zag er echt geweldig uit! 🙂

 6. 1 juli 2016 / 08:58

  Oooh al die donuts en lekkers! Ik wil ook! Heerlijk zo’n vakantie.

 7. 1 juli 2016 / 08:49

  Een en al donut! Die donuts zien er echt te lekker uit, en ook leuk zo’n opblaasdonut he, heb er zelf ook eentje! Leuke foto’s heb je gemaakt 🙂

 8. 1 juli 2016 / 08:06

  Wat erg dat jullie hotel in het echt heel anders bleek te zijn, super rot. Maar gelukkig hebben jullie uiteindelijk een ander hotel gevonden. En wat heb je een hoop mooie foto’s gemaakt. Ik ben ook een aantal keren een dagje in Barcelona geweest en vind het een heerlijke stad!

 9. 1 juli 2016 / 07:38

  Barcelona is voor mij thuis komen! Wat leuk dat je het zo fijn hebt gehad!

 10. Pien
  1 juli 2016 / 07:26

  Hoi! Leuk artikel en wat zien de donuts er goed uit! :O 1 kleine tip; wanneer je een meervoudsvorm schrijft (zoals, ‘wij’), schrijf je het werkwoord wat hier achter staat en betrekking heeft op jullie beiden met -en ipv -e (dus; wij boekten ipv wij boekte). Ik zag dat je deze fout een paar keer maakte.
  Verder ben ik echt heel jaloers dat je naar Barcelona bent geweest hihi, het lijkt mij geweldig om ook eens te gaan! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram