Mijn uitblinkers van 2013

Mijn uitblinkers van 2013

1nummer1

Het afgelopen jaar heb ik heel veel verschillende producten voorbij zien komen die ik heb getest, gebruikt en heb weggedaan. Er zijn een aantal producten uit die hele lijst die mij zijn bijgebleven, die ik opnieuw heb gekocht en die zeker een favoriet zijn.

Benieuwd over welke producten ik het heb? Kijk snel verder!

Lip producten

Uit meer dan 60 kleurtjes moet ik een keuze maken welke nou mijn favoriet zijn van 2013. Super moeilijk maar het is gelukt. Mijn grote favoriet is de lipstick van mac die ik nog maar kort heb, de knal roze van Hema die heel dicht in de buurt komt van Candy YUM YUM en de Pur Minerals lip producten horen er zeker tussen.

2

3

4

Douche producten

Douche producten komen en gaan bij mij maar er zijn er 3 die echt een ere plekje hebben gekregen oa. de Treacle Moon Warm Cinnamon nights, Snow Fairy en natuurlijk de heerlijke Honey i washed the kids van Lush.

5

6

7

8

Verzorging

Mijn dagelijkse routine om mijn huid te verzorgen bevat  onderstaande producten. Sinds kort gebruik ik de Visa Pure waar ik echt niet meer zonder kan en natuurlijk de Philosophy Purity is echt een must.

9

10

11

12

Make-up

Make-up vind ik altijd wel moeilijk kiezen aangezien ik heel veel afwissel. Mijn echte uitblinkers zijn oa. de super mascara Big Blink, de lip potloden van Catrice en natuurlijk net als vorig jaar het Urban Decay palette.

13

14

15

Geuren

Qua geuren was het niet moeilijk kiezen, mijn all time favorite is namelijk DOT van Marc Jacobs. Daarbij is de heerlijke geur van Benefit Under my spell noelle gekomen en natuurlijk de geur van Katy Perry, 3 top geuren!

16

17

18

Over de meeste bovenstaande producten is een uitgebreide review te vinden op de site. Heb je vragen over een bepaald product, laat het weten in de comments!

 Wat is jouw favoriete item/beauty/verzorgingsproduct uit 2013?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram