Mijn top 4 dagelijkse make-up favorieten!

Mijn top 4 dagelijkse make-up favorieten!

Elke dag ben ik er weer mee in de weer, mijn make-up. Ik vind het heerlijk om make-up te dragen en ook heel ontspannen om gewoon lekker te tutten. Ik heb in de loop der jaren al heel wat merken en producten geprobeerd, de een werd een favoriet en de andere kwam niet meer terug.

Ieder geval heb ik nu een aantal producten in mijn stash die ik hoe dan ook ieder keer weer opnieuw koop omdat ze geweldig zijn. Het leek mij leuk om daarom deze producten is met jullie te delen want het is al behoorlijk lang geleden dat ik over make-up heb geschreven. Benieuwd? Kijk snel mee!


Chanel Les Beiges Eau de Teint Water Fresh tint

Mijn favoriete make-up merk is Chanel. Ik vind het niet alleen prachtige producten om te gebruiken, het resultaat is ook altijd weer een feestje. De laatste maanden nu mijn huid wat meer kleur heeft gekregen ben ik helemaal fan van de Les Beiges Water Fresh teint. Het is een hele luchtige water foundation met van die bolletjes erin. Hij is qua dekking heel neutraal en lekker luchtig waardoor hij perfect is voor een zomerse look. Ook de geur en hoe deze op de huid zit is heerijk. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar, ik zelf heb de Medium variant.


Chanel Les Beiges Bronzing Cream

De bronzer van Chanel is al jaren een grote musthave onder de make-upproducten van Chanel en is er ook eentje die regelmatig uitverkocht is. Het is een heerlijke crème bronzen die vooral nu ook met het zomerse weer je look echt een touch geeft waarbij het lijkt alsof je heerlijk in de zon hebt gelegen. Het brengt makkelijk aan en kun je heel mooi op je huid opbouwen.


Dior Rouge Blush – LE 826

De meeste blushes die ik heb zijn van Dior en mijn grote favoriet is de limited editon die ik afgelopen winter wist te scoren. Het is een hele mooie rode roost kleur die ik perfect vind combineren met de bronzer van Chanel. Ik krijg van deze kleur altijd een zonsondergang gevoel omdat het echt de kleur van de avondzon heeft. Je kunt hem mooi opbouwen en het is echt een keer wat anders dan die standaard roze tinten.


Anastasia Brow Freeze

Als je mijn blog al langar kent dan weet je dat mijn wenkbrauwen altijd wel een dingetjes zijn geweest. Mijn wenkbrauwen zijn ontzettend vol maar daardoor ook vaak onhandelbaar. Ik heb heel wat producten al geprobeerd om ze een beetje in model te krijgen maar vaak met geen mooi resultaat. Ik was zelf erg enthousiast toen alles wenkbrauw waxen op de markt kwamen omdat dit echt de manier is om je wenkbrauwen mooi te stijlen. Helaas zag het product op mijn intens zwarte wenkbrauw haren er niet uit, het sloeg namelijk 9 van de 10 keer wit uit en dat wil je niet. Tot ik kennis maakte met de Brow Freeze van Anastasia. Ik ben fan! Dit dit product zorgt echt dat je wenkies on fleek zijn en zorgt dat het ook de hele dag perfect er netjes uitziet zonder dat het wit opdroogt. Daarnaast is hij ontzettend zuinig in gebruik, echt een aanrader!


Kortom dit zijn producten die ik iedereen kan aanraden en zelf ook telkens weer opnieuw zou kopen. Natuurlijk gaat het lastig met de prachtige Dior blush omdat dit een LE is maar ik ga wel zodra deze op is opzoek naar een tint die in de buurt komt.

Heb jij make-up producten die je telkens opnieuw wilt kopen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram