Mijn top 3 favoriete artikelen op Fablouise.nl afgelopen maand!

Mijn top 3 favoriete artikelen op Fablouise.nl afgelopen maand!

Als blogger ben je maar druk met het schrijven van artikelen voor je site. Je probeerd zoveel leuke interessante post te maken waarmee je zoveel mogelijk lezers mee kunt verassen…

Het lijkt mij een leuk idee om elke maand terug te kijken naar de artikelen die deze maand geplaatst zijn, het valt mij op, er komen zoveel artikelen bij dat de eerste allang verdronken is in het archief. Vandaar het idee om 3 artikelen uit te kiezen van de afgelopen maand die er toch wel zijn uitgesprongen…

NR. 3

Op nummer 3 staat het artikel met de nieuwe kerstproducten van LUSH, ik ben echt dol op de LUSH en zodra het persbericht in mijn inbox valt heb ik al de neiging alles te gaan kopen.

NR. 2

Op nummer 2 staat het artikel met de sieraden van Sisco Berluti, dit zijn echt mijn favoriete armbanden geworden. Helaas een beetje prijzig maar voor het oog is het prachtig!

NR. 1

Op nummer 1 staat het artikel die ik heb gemaakt over Too Fruit, voor mij toen nog een onbekend merk, maar het is een huidverzorgings merk voor kinderen. Waarom ik erzo over te spreken ben is omdat het zo ontzettend lekker is. Natuurlijk de geur van het masker is banaan en dat is mijn lievelings. Maar het totaal plaatje, de vormgeving, de ingredienten zijn gewoon super en helemaal voor kinderen en jonge huidjes!

 Wat vinden jullie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram