Mijn Toffe en betaalbare oorbellen van oa. HEMA!

Mijn Toffe en betaalbare oorbellen van oa. HEMA!

Als het gaat om sieraden ben ik het meest fan van het dragen van oorbellen. Ik heb meerdere gaatjes in mijn oor leuke hangertjes en knopjes met elkaar te combineren.

Nu heb ik de laatste tijd aardig wat nieuwe oorbellen gekocht en omdat ik toch vrijwel iedere dag oorbellen in heb leek het mij wel leuk om mijn favorieten met jullie te delen.


Qua prijs geef ik zelf niet veel uit aan sieraden, ik vind het mooi om een paar ‘exclusieve’ te hebben maar ik vind het ook leuk om wat budget exemplaren te hebben om lekker mee af te wisselen en om daarom ook wat vaker nieuwe te kopen.

Dee meeste hangertjes die ik heb zijn van HEMA. HEMA heeft namelijk sinds een tijdje een collectie super leuke oorbellen en ik ben er dol op. Regelmatig neem ik een kijkje in het display opzoek naar leuke hangertjes.


De sieraden heb ik allemaal organized in mijn kledingkamer zodat ik s’ochtends in een oog opslag kan zien wat ik allemaal heb en waar ik zin in heb om te dragen. De kleine knopjes en hangertjes in leuke schaaltjes en de grote hang ik over dit gouden konijn heen. Het liefst wil ik nog een mooi sieraden rekje waar ook mijn kettingen aan kunnen maar ik ben nog geen leuke tegen gekomen.

Hierboven zie je mijn favorieten. De hangertjes met de struisvogel, het sterretje. de grote ringen en de ‘driehoek’ achtige komen allemaal van de HEMA. Het hangertje met de panter en de ‘bohemian’ look komen van de SASHA en de halve ringetjes in zwart met goud zijn van Miss Etam. Alle oorbellen zijn te koop voor onder de €6,-.

De iets duurdere oorbellen die ik heb zijn de rosé gouden ringen van Zinzi, het gouden bijtje die ik kocht bij een boetiekje en mijn grote favorieten, de prachtige hangers met de zwaluwen zijn van Petra Reijrink die ik heb gekregen van mijn zus op haar trouwdag!Draag jij graag oorbellen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. KIM
    3 januari 2019 / 10:06

    Wat een mooie oorbellen allemaal. Ik vind goud en rosé ook altijd super leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram