Mijn Starbucks mokken!

Mijn Starbucks mokken!

Je kan het wel een soort van mini verslaving noemen, mijn Starbucks mokken. Ik weet niet wat het is en waar het vandaan komt maar op een of andere manier ben ik echt dol op de koffiemokken van Starbucks. Ik heb de meeste mokken gewoon als decoratie in de kast staan en 3 gebruik ik ook echt om mijn theetjes en koffie uit te drinken. Ik vind het vooral heel leuk om te verzamelen en bij ieder seizoen een mooie variant te scoren. Benieuwd welke ik allemaal heb? Kijk mee!


starbuck1

De eerste 2 mokken links hieronder op de foto heb ik gekocht in Antwerpen. Ik ben samen met mijn vriend nu 2 keer naar Antwerpen geweest en ik kocht daar de 1ste variant met verf vlekken die ook nog eens in de sale was. Daarbij kocht ik toen een kleine mini espresso mokje voor mijn vriend. Eenmal op de hotelkamer terug had mijn ook vriend nog een extra verrassing voor mij en gaf mijn de mooie roze ombré beker.

De witte mok helemaal rechts is volgens mij de enige beker die ik het meest heb gebruikt. Ik kocht hem in Amsterdam volgens mij samen met mijn zus.

starbuck2

De Kerstmokken van Starbucks zijn ieder jaar weer een feestje. Ik vind kerstmokken het leukste omdat ze er onwijs vrolijk en kerstig uitzien en extra leuk zijn om je warme chocolademelk uit te drinken. De mok links is mijn laatste aankoop en zit in de kerstcollectie van dit jaar. Hij is wit met een zuurstok oor, kleine sneeuwvlekjes en het logo in zilver. De 2 rechts kocht ik vorig jaar rond de feestdagen in Maastricht met ook weer een zuurstok oor en eentje met een rendiergewei. Alle 3 vind ik ze geweldig!

starbuck3

De 2 mokken links heb ik gekocht in London met als grote favoriet de middelste met het gouden oor. Deze mok behoort tot mijn favoriet en ik ben heel blij dat ik deze heb kunnen scoren in London. De mok helemaal rechts heb ik pas geleden gekocht in de Starbucks in Zwole, hij is versierd met gouden kerstdecoratie en heeft een roze onderkant. Heel schattig en lekker passend bij de feestdagen.

starbuck4


Heb jij ook een mok van Starbucks?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. Yentl
  8 februari 2021 / 20:47

  Wauw wat een mooie mokken zeg! Ik ben ook Starbucks mokken aan het sparen. Die met het gouden oor en met de roze vind ik de mooiste uit jouw collectie. hopelijk komt zoiets snel terug in hun collectie en kan ik die ook aanschaffen. Ik kan ook niet wachten tot de nieuwe collectie komt, zodat ik weer kan kijken welke ze krijgen haha. Ik wordt er gelukkig van om ze te sparen en om er koffie/thee uit te drinken. Ja, ik drink uit al mijn mokken haha.

 2. 19 december 2016 / 12:19

  Super toffe collectie! Ik heb zelf helemaal geen enkele mok van Starbucks, hahaha. wel spaar ik die van Blond Amsterdam 🙂
  Liefs, Susan

 3. 14 december 2016 / 17:37

  Leuk!!!! Ik wil hier wel theetjes uit drinken 😀

 4. 13 december 2016 / 14:16

  Wat een leuke verzameling! Ze zien er allemaal zo leuk uit. Ik heb er zelf nog geen 1. Daar moet verandering in komen 🙂

 5. 13 december 2016 / 10:09

  Dit noem ik pas een super leuke verzameling! Alle mokken ziet er onwijs schattig uit zeg <3

 6. 13 december 2016 / 08:59

  Wauw, wat heb jij een mooie collectie! Vooral de kerst edities vind ik extra mooi en feestelijke. Zelf heb ik maar één mok van Starbucks, gekocht in Parijs, dus een mooie aandenken aan een fijne trip.

 7. 13 december 2016 / 08:07

  Prachtige vezameling mokken om er thee of koffie uit te kunnen drinken!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram