Mijn Ray Ban Aviator Flat Metal voor het najaar!

Mijn Ray Ban Aviator Flat Metal voor het najaar!

z0

De meeste mensen dragen een zonnebril in de zomer, de zon is vaak erg fel en om een beetje normaal te kunnen kijken en je ogen te beschermen is een zonnebril gewoon een must.

Maar wat heel veel mensen vergeten is dat een zonnebril ook in de winter heel erg belangrijk is. Ik zorg er ieder geval voor dat ik mijn zonnebril altijd in mijn tas heb zitten zodat ik hem kan opdoen wanneer het nodig is en dat vind ik helemaal geen straf, ik ben namelijk verliefd geworden op mijn nieuwe Ray-Ban Sunglasses die perfect is voor het najaar en de wintermaanden.

z2

Ray-Ban is iconisch, iconoclastisch en wordt gedragen door sterren over de gehele wereld. Geen enkel ander merk heeft zo een grote fanbase als de Ray-Ban. Vanaf het ontstaan in 1937 combineert Ray-Ban innovatieve ontwerpen, materialen en technieken met traditionele, op de handgemaakte methoden. Dit heeft allemaal in de prefecte zonenbrillen geresulteerd.
Dankzij Ray-Ban hebben we nu de modellen, Wayfarer en de Aviator. Het merk blijft zich evolueren. Op het gebied van stijl en technologie staat Ray-Ban aan de absolute top.

Ik heb een heleboel zonnebrillen al gekocht, gepast en gedragen, maar mijn wens was toch om een keer een mooie Ray-Ban zonnebril te hebben met niet al teveel glim en poespas. Ik hou er namelijk totaal niet van als een zonnebril je hele gezicht bedekt of dat het heel erg opvalt.

z1

z3

z4

De Ray-Ban Aviator Flat Metal is een zonnebril die mij direct aansprak tussen alle Ray-Ban Aviatorsde glazen zijn bruin van kleur en het montuur gunmetal. Het ziet er in het geheel heel stoer uit en daarnaast ook heel stijlvol. Omdat hij niet al teveel glimmers heeft, en geen goud en zilveren details vind ik het echt een tijdloos model die heel goed past in het najaar. Ik ben verliefd!

z0

Deze Ray-Ban komt uit de webshop  Sunglasses shop en is verkrijgbaar voor €119,-

Draag jij in het najaar en winter een zonnebril?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram