Mijn Primark favorieten!

Mijn Primark favorieten!

poriZaterdag ga ik voor het eerst sinds lange tijd weer een kijkje nemen bij de Primark en ik heb er onwijs veel zin in. Vanwege mijn operatie zag ik het niet zo zitten om in een overvolle winkel te wandelen dus stelde het voor lange tijd uit!

Sinds kort kan je ook online bij Primark alvast ene kijkje nemen wat je allemaal kunt tegen komen in de winkels. Dat heb ik ook gedaan en heb een leuke lijst met favorieten samengesteld. Benieuwd naar waar ik opzoek ga aankomende zaterdag? Kijk mee!

primark

Als ik leuke dingen heb weten te shoppen dan komt er natuurlijk ook een shoplog online!

Wat vind jij van mijn favorieten?
Winkel jij graag bij de Primark? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram