Mijn prachtige nieuwe sieraden van ZINZI!

Mijn prachtige nieuwe sieraden van ZINZI!

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik qua sieraden best moeilijk ben. Ik ben gek op mooie sieraden maar het liefst wil ik ze rosé gekleurd of goud,  subtiel, stijlvol en tijdloos. Iedere dag draag ik wel oorbellen en heb ik altijd mijn geliefde ZINZI horloge om. Maar qua kettingen wou het nooit echt lukken om een mooi exemplaar te vinden.

Er zijn heel veel leuke kettinkjes verkrijgbaar maar ik vond steeds maar niet dat gene waar ik gelijk verliefd op werd en dat moet ik altijd echt hebben als het gaat om sieraden. Ik wil niet dat ik er namelijk gelijk weer op ben uitgekeken. Maar het is gelukt toen ik bij ZINZI 2 prachtige exemplaren tegenkwam. Deze 2 nieuwe kettinkjes wil ik je graag laten zien. Kijk mee!


Sieraden kopen bij ZINZI is altijd een feestje, de sieraden die ze er verkopen zijn niet alleen prachtig en betaalbaar, ook krijg je ze altijd mooi verpakt in die lekkere knal roze verpakking. Ik word er al blij van als ik dit kleurtje zie. Ik bestelde bij ZINZI 2 kettingen die beide rosé goud verguld zijn en daarom matchen ze goed bij elkaar. Ik was namelijk opzoek naar direct 2 kettinkjes zodat ik ze tegelijk kan dragen. Iets wat je namelijk nu ontzettend veel ziet, niet 1 ketting combineren maar zeker wel 2 of meer. Hartstikke leuk want zo creëer je een echte ‘ketting party’ om je nek.

Het eerste kettinkje die ik nam was dit stijlvolle en vooral ook simpele fantasie ketting die gemaakt is van zilver maar verguld is met rosé goud. Het is een ketting die allerlei kleine ovaaltjes heeft waardoor hij wat speelser wordt. Ik vind het echt een prachtig tijdloos exemplaar, precies waar ik na opzoek was. Hij werd verpakt in een schattig klein zakje echt als een mini cadeautje. Aan de ketting zit natuurlijk het bekende ZINZI hartje als bedeltje, dit maakt de ketting direct ook wat ‘luxer’.

Dan nog mijn grote liefde die ik tegenkwam, een kettinkje waar ik echt opslag verliefd op ben geworden. Dit schattige kettinkje heeft namelijk allerlei kleine mini sterretjes en een maantje eraan hangen. Ook deze is weer gemaakt van zilver en is rosé goud verguld. Qua kleuren matcht hij perfect met de ovale bolletjes en daarom super leuk om samen te dragen.

Dit prachtige sieraad is wat speelser en misschien niet direct tijdloos, toch vind ik hem prachtig en ik denk dat het heel lang gaat duren voor ik hierop ben uitgekeken. Ik vind de precies het juiste formaat hebben waardoor het subtiel maar toch zichtbaar is. Op Pinterest heb ik zoveel prachtige foto’s voorbij zien komen van mooie kettingen met maantjes en sterretjes alleen vond ik zelf nooit de perfecte, tot ik bij ZINZI deze tegenkwam en ik ben er echt super blij mee.

Mijn ervaring met ZINZI is altijd positief geweest, bestellen gaat altijd prima, er is een duidelijk omschrijving van de producten en de afmetingen, het is goed en netjes verpakt en ook de kwaliteit van de sieraden vind ik hartstikke top. Ik heb in mijn collectie mijn favoriete horloge die ik nu al heel wat jaartjes met plezier elke dag draag en deze blijft gewoon mooi, de glans, de kleur, alles blijft perfect. Ook heb ik een setje met oorbellen die ik wel iets aan de zware kant vind maar als ik ze een dagje draag vind ik ze echt super mooi. Het voelt daarna dan wel als een opluchting als ik ze weer uit doe, haha!


Beide kettingen zijn verkrijgbaar in de webshop van ZINZI. De ketting met de ovalen bolletjes kost €59,95, de ketting met de maan en sterretjes €49,95.

Wat vind jij van ZINZI?
Draag jij graag sieraden?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. KIM
  16 juni 2018 / 09:48

  Wat een prachtige sieraden heb je gekocht, vooral die met de sterretjes en maantje vind ik heel schattig.

 2. 14 juni 2018 / 19:06

  Vind vooral de ketting met het maantje heel erg leuk! Heb zelf nog niks van het merk.

 3. 14 juni 2018 / 18:35

  Het kettinkje met de maan en sterretjes vind ik onwijs leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram