MIJN PLANNEN VOOR MAART!

MIJN PLANNEN VOOR MAART!

Begin dit jaar besloot ik een artikel te maken en plannen te maken voor de komende tijd. Ik keek toen vooruit de maand Januari in en naar de doelen en wensen die ik graag wou doen.

Het leek mij wel leuk om dit opnieuw te doen en te kijken of er überhaupt plannen die ik in Januari besloot te maken zijn uitgekomen. We zitten namelijk alweer in een nieuwe maand en natuurlijk heb ik ook voor deze tijd weer wat doelen gesteld. Benieuwd? Kijk mee!


Hoe gaat het met de nieuwe content op Fablouise.nl

Zoals je waarschijnlijk weet ben ik de laatste tijd volop bezig met leuke wallpapers, to do lijstjes en planners te ontwerpen die je gratis mag downloaden en kunt gebruiken. Het gaat erg goed en ik vind het leuk om te zien dat het goed bij jullie in de smaak valt. Iedere week staan er sowieso op mijn Pinterest nieuwe ontwerpjes bij, dus als er nu niet iets voor je tussen staan, kom dan zeker nog een keertje terug! Wist je trouwens dat sommige wallpapers al meer dan 400x zijn opgeslagen, WOW!


Rijles, Rijles & auto theorie leren!

In Januari liet ik al weten dat ik volop begonnen ben met rijles en dat het goed gaat. Ik heb nu z’n 15 lesjes achter de rug en ik kijk erna uit om straks mijn rijbewijs in ontvangst te nemen. Het enige waar ik wel echt een doel voor moet stellen is mijn theorie. Op een of andere manier lukt het mij niet om met mijn theorie aan de slag te gaan. De motivatie is nergens te vinden… Ik heb 2 dagen proberen te leren aan hoofdstuk 1 maar het lukt niet om door te pakken. Ik moet echt hierin een doel stellen en zorgen dat ik dat deze maand even ga doorpakken. Dan ben ik daar straks ook vanaf. Oef!


Hoe gaat het met het tuin project #2 ?

De afgelopen dagen hebben we genoten van veel te lekker weer en daarom begonnen de tuinkriebels echt door te komen. Ik en mijn vriend hebben zeker niet stil gezeten als het ging om de tuin. We hebben namelijk grote sprongen gemaakt en heel veel voor elkaar gekregen. Zo is er een nieuwe indeling gemaakt waardoor we meer privacy hebben gekregen en als klap op de vuurpijl, we hebben er veel groen bij! We hebben een prachtige boom erbij gekocht waar ik echt naar uit kijk tot die in bloei gaat staan met bloesem. Ook kochten we grote laurier struiken voor lekker veel opvulling in de tuin, privacy en natuurlijk een grote lokker voor vogels! Nog even wat tot het helemaal voorjaar is en dan volop richten op mooie planten en bloemetjes!

Bron afbeelding

Onthulling ‘Secret Project’

In Januari vertelde ik dat mijn vriend en ik samen bezig waren met een ‘Secret Project’. Ik kon er toen niet teveel nog over vertellen maar vandaag kan dat wel. Eind Januari, begin Februari zijn we namelijk echt live gegaan en onthullen we onze eigen website: Coolpixel.nl. Mijn vriend en ik hebben de handen in een geslagen als het gaat om onze grafische talenten. We hebben allebei een liefde voor vormgeving en met onze studie achtergrond hebben we altijd als wens gehad om samen hierin een bedrijfje te hebben. We hebben samen in hetzelfde bedrijf gewerkt als vormgever en beide als freelancer en nu gaan we samen verder op Coolpixel.nl waar wij Zzp-ers en kleine ondernemingen helpen aan een mooie website en huisstijl. Ik vind het ontzettend tof dat we dit samen kunnen doen en ik hoop op nog meer leuke samenwerkingen!


Ik ben begonnen met fitness!

Ik had nooit gedacht dat ik er überhaupt nog aan zou beginnen want ik heb het niet echt iets met sport. Ik heb een tijdje Yoga gedaan wat ik heerlijk vond maar echt weer volop te gaan sporten zag ik niet 1,2,3 gebeuren. Maar goed het is wel zo gegaan en ik ben nu volop aan het fitnessen. Met een handige schema die mijn vriend voor mij heeft gemaakt met al mijn wensen erop ben ik begonnen. Ik ga mijn namelijk richten op krachttraining en dat is best wel even pittig. Ik heb mega spierpijn en er zijn momenten dat ik niet meer uit de stoel vooruit kom maar op dit moment voel ik mij zo top dat ik hiermee ben begonnen. Ik ga 2x in de week en hoop dat ik doormiddel van dit schema een stuk sterker ga worden en dat mijn lichaam iets minder pudding is!


Tante worden?!

Mijn zus is zwanger en het duurt niet lang meer en ik word tante. Ik kijk enorm uit naar dit mooie en bijzondere moment. Ze is in April uitgerekend maar ik denk dat ik eind deze maand toch echt tante ga worden van het liefste en leukste nichtje! Hoe leuk, een kleine mini Iris!!


Heb jij nog leuke plannen voor komende maand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 3 maart 2019 / 10:40

  Wat tof dat jullie samen een site hebben! Ik hoop dat ik eind maart ook kan zeggen dat ik eindelijk met regelmaat fitness haha. Vandaag in ieder geval weer een eerste keer na heel wat weken!

  • Laura Louise
   Auteur
   3 maart 2019 / 10:58

   Dat is ieder geval al het begin! Zet hem op 😀

 2. 2 maart 2019 / 22:24

  Super toffe en leuke plannen! Theorie is wel echt een pain in the ass, maar zodra je het felbegeerde roze papiertje hebt dan merk je hoeveel vrijheid je wel niet hebt 😀

  • Laura Louise
   Auteur
   3 maart 2019 / 10:57

   Haha jaaa ik kan niet wachten, even doorzetten dus 😛

 3. 2 maart 2019 / 19:28

  Gefeliciteerd, bijna-tante! Tante zijn is echt onwijs leuk. Ik heb nu een neefje van 2 en dat is echt m’n wereldje. Ook zo leuk dat je dingen gaat terugzien in je neefje/nichtje!
  Succes met je auto theorie trouwens, hier nog zo’n uitsteller haha.. dus tips heb ik helaas niet :’)

  • Laura Louise
   Auteur
   3 maart 2019 / 10:57

   Oh wat leuk dat je ook tante bent!! 😀
   Haha dankjewel, als je een keer een gouden tip hebt voor het leren van theorie dan hoor ik het graag 😛

 4. 2 maart 2019 / 19:09

  Wat leuk dat jullie samen een bedrijfje zijn begonnen. Heel veel succes! En zo leuk dat je tante gaat worden.

  • Laura Louise
   Auteur
   3 maart 2019 / 10:55

   Dankjewel Darina 😀

 5. Kim
  2 maart 2019 / 16:32

  Mooie plannen en wat leuk dat je tante gaat worden! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram