Mijn Oriflame top 5

Mijn Oriflame top 5

1

Oriflame vind ik persoonlijk een heerlijk merk. Prachtige producten, fijn in gebruik en ook betaalbaar. De afgelopen tijd heb ik veel Oriflame producten in mijn stash gekregen die ik dagelijks met liefde gebruik…

Producten voor mijn wenkbrauwen, voor mijn wangen en zelfs voor oneffeheden. Oriflame is top en vandaag laat ik jullie mijn top 5 producten zien van Oriflame die echt de moeite waard zijn!

Op 5 staat de concealer kit van Oriflame. In deze kit zitten maar liefst 3 mini concealers die heel makkelijk in gebruik is en super handig voor onderweg. Een groene en 2 huidskleurige om je oneffehedden goed mee weg te dekken.

9

Op 4 staat de wenkbrauw kit, deze kit gebruik ik elke dag en hij is top. De 2 donkere kleuren zijn prima te mengen tot de perfecte kleur voor op mijn wenkbrauwen. Heel fijn in gebruik en ook weer makkelijk om mee te nemen. Ook bevast het kitje nog 2 mini kwastjes wat natuurlijk ook ideaal is voor onderweg.

7

8

Op 3 een heerlijke parfum van dit merk namelijk Paradise. De flacon alleen al is prachtig & de geur waar het natuurlijk om draait is een zachte zoete geur die je echt naar de zomer doet verlangen.

6

Op 2 staat het wel bekende wonderpotje van Oriflame ook wel de Tender Care genoemd. Dit product gaat standaard overal met mij mee & is gewoon super, eigenlijk hoort hij op een gedeelde 1ste plaats!

4

Op 1 staat met alle 100% de perfecte blushes van Oriflame. Ik heb er al is eerder een artikel over gemaakt maar dit is echt het een blush die iedere wangen laat fleuren! In de kleur Fresh Pink & Glowing Peach, echt een aanrader als je op zoek bent naar een perfecte blush!

2

3

Alle producten staan in de webshop van Oriflame & natuurlijk ook een hoop meer om blij van de worden!

Ben jij bekend met Oriflame? Wat vind je van dit merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram