Mijn obsessie: Grote theemokken!

Mijn obsessie: Grote theemokken!

mok1

Je kon het in mijn TAG van afgelopen week al lezen dat ik gek ben op grote (thee)mokken. Ik weet niet hoe het opeens is gekomen maar ik blijf ze maar kopen. Hoe groter en aparter ze zijn, hoe beter!

Het begon allemaal met een super grote mok van Blond Amsterdam, deze kan je haast geen mok meer noemen maar beter gezegd een vaas. Iedere keer ontdek ik weer leuke varianten en zo blijf ik ze maar kopen. Vandaag laat ik je mijn 6 mokken collectie zien die ik helemaal geweldig vind en waar ik iedere dag opnieuw mijn kop(jes) thee uitdrink. Kijk mee!

mok2

Dit is mijn nieuwste uit de H&M, ik zag hem voor de kerstdagen al en toen wou ik hem al heel graag hebben. Er stond een onwijs lange rij waardoor ik besloot hem niet te kopen. Toen ik hem vorig weekend tegen kwam in de Online shop van H&M twijfelde ik geen moment en kocht ik hem. Gisteren kwam hij binnen en ik ben blij!

mok3

Deze Coffee to Go mok van Blond Amsterdam heb ik al ontzettend lang en blijft een fijne beker. Ik gebruik hem niet voor onderweg omdat hij best zwaar is. Ik word er altijd weer zo vrolijk van.

mok4

De ouders van mijn vriend gaven deze onwijs toffe mok cadeau op mijn verjaardag. Hij heeft zelfs een deksel! Ik vind hem onwijs fijn om thee uit te drinken en heel gezellig. Volgens mij is deze verkrijgbaar bij de V&D!

mok5

Bij de Action tijdens de kerstdagen kwam ik deze geweldige mok tegen. Ik vind hem ook nu nog leuk om te gebruiken ook al is het allang geen kerst meer. Er zit zelfs een speciaal lepeltje bij!

mok6

Blond Amsterdam heeft een paar geweldige bekers, dit is er een van die echt enorm groot is. Ik gebruik hem niet vaak omdat hij bijna de hele vaatwasmachine vol maakt, maar voor die sier op mijn kamer doet hij het ook heel goed!

mok7

Nog z’n enorme beker van Blond Amsterdam met de Cupcake erop. Dit was mijn eerste beker. Net als de andere van Blond enorm groot waardoor ik hem niet vaak gebruik voor thee maar ook voor de sier prima vind!

mok8

Iedere keer wanneer ik weer een leuke tegen kom in de winkel moet ik mij echt inhouden om hem niet mee te nemen. Ik vind het zelf onwijs leuk en gezellig om te drinken uit zulke bekers en het staat ook nog is heel leuk bij mijn werkplek! Ik denk dat dit toch wel een beginnende obsessie is!?

Wat vind jij van grote mokken?
Heb jij een obsessie in bepaalde spullen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram