Mijn nieuwe zilveren zegelring!

Mijn nieuwe zilveren zegelring!

Een van die fashionable items die nu helemaal hot is, is de zegelring. Een klassieker van vroeger en nu weer helemaal in en verkrijgbaar in hele toffe exemplaren en varianten. Ik ben zelf niet een groot liefhebber van het dragen van veel sieraden omdat ik het vaak ’too much’ vind. Qua ringen had ik nog niet veel, dus een zegelring stond nog op mijn lijstje.

Via Lucardi heb ik een prachtig exemplaar mogen ontvangen. Sinds kort hebben zij namelijk een zilveren zegelring en ook nog eentje die je nog kunt laten voorzien met je initiaal. Heel tof natuurlijk en dat maakt het nog een stuk persoonlijker en leuker om zo een mooi sieraad te dragen.


Qua sieraden draag ik eigenlijk altijd goud of rosé omdat ik zelf vind dat het wat warmer staat bij mijn huid. Toch heb ik de laatste tijd ook zilver ontdekt en merk ik dat ik het leuk vind om hiermee af te wisselen. Mijn nieuwe zegelring is dus ook mooi glanzend zilver en heeft een ronde vorm. Je ziet namelijk vooral gouden zegelringen en dat vind ik voor een ring als deze niet heel mooi. In het rondje zit als extra dus de letter ‘L’ gestanst. Deze letter staat natuurlijk voor mijn eigen naam ‘Laura Louise’ en voor ‘Liefde’ die ik meedraag voor iedereen die ik lief heb.

Omdat ik vaak het idee heb dat een zegelring wat grof is en wat meer aanwezig is qua sieraden door dat er z’n drukke ‘print’ opstaat vind ik het mooi dat deze variant van Lucardi juist heel fijntjes overkomt. De letter ‘L’ is sierlijk maar niet te aanwezig en juist daarom heel draagbaar vind ik. Het is ieder geval een ring die goed valt te combineren en niet snel bij mij zou vervelen. Qua gewicht is die licht en fijntjes om te dragen. 

Ik vind deze ring zeker een mooie toevoeging aan mijn sieraden collectie. Hij is subtiel en toch fashionable.


Wat vind jij van de zegelringen trend?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. chucky1012
    21 september 2018 / 10:45

    Prachtig sieraad!

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram