Mijn nieuwe zilveren ketting van Ti Sento

Mijn nieuwe zilveren ketting van Ti Sento

Ik heb wel vaker artikelen geschreven over mijn sieraden. Ik ben namelijk een groot liefhebber van het dragen van mooie sieraden. Ik kies ze wel vaak bewust uit zodat het echt bij mij past, het graag draag of dat het een mooi verhaal of herinnering met zich mee brengt.

Qua kettingen ben ik eigenlijk een beetje moeilijk, ik vind het belangrijk dat het subtiel is, niet teveel aanwezig en match met mijn medaillon ketting aangezien ik deze elke dag met draag. Nu heb ik kort geleden een prachtige nieuwe zilveren ketting in mijn collectie gekregen, namelijk dit juweeltje van Ti Sento van www.mostert-juweliers.nl/kettingen/-/zilverHet is al een feestje op zich om dit pareltje uit de verpakking te halen. Bij luxe sieraden zit het product vaak prachtig verpakt in een luxe doosje die je helemaal kunt unboxen. Zo ook deze zilveren ketting van Ti Sento die geleverd werd in een klein vierkant doosje. Binnenin het doosje een klein zakje met daarin de zilveren ketting! De verpakking maakt het dan ook altijd perfect om zoiets als een cadeautje te geven!Qua sieraden draag ik voornamelijk goud omdat dat zelf het moois match met mijn huid. De reden dat ik toch verliefd werd op deze zilveren ketting is omdat de ketting voorzien is van een ronde goldplated hanger. Op de hanger zit een zirkonia ster die altijd de juiste richting zal geleiden. Die achterliggende gedachten daarbij vind ik erg mooi en dat maakt hem nog specialer om te dragen.

Daarnaast vind ik het vooral erg mooi dat de hanger heel subtiel is. Hij matcht daarom goed bij mijn andere ketting en trekt niet meer of minder de aandacht. Doordat de ketting op verschillende de lengtes te dragen is, kun je hem namelijk ook makkelijk combineren met meerdere kettingen. De glinstering van de Zirkonia zorgt voor een extra aandachtspuntje zodra de zon of het licht erop valt, is het werkelijk prachtig!Ik ben zelf erg blij met dit prachtige sieraad van Ti Sento in mijn collectie. De ketting is natuurlijk heel mooi om subtiel voor zich te dragen maar in combinatie met mijn andere ketting doet hij het ook erg goed en dat maakt mij blij! Het is voor het eerst dat ik iets van zilver draag maar ik ben er echt dol op. Zodra ik in de spiegel kijk en het sieraad zie hangen, krijg ik gelijk een glimlach op mijn gezicht!


Draag jij vaak sieraden?
Heb jij ervaring met de sieraden van Ti Sento?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 14 oktober 2021 / 16:49

    Wat heb je een prachtige ketting uitgekozen, echt heel subtiel love it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram