Mijn nieuwe Winterjas !


Hoi Girlzz,

Ik heb eindelijk mijn winterjas gevonden, jaja het was even zoeken na iets leuks maar daar is hij dan!

Een heerlijke zachte jas met een super grote capuchon.. ECHT HEERLIJK!!
De kleur is beige en ik hem hem gekocht bij de V&D..

Een tijdje geleden bestelde ik een jas bij de H&M op de foto’s lijken die altijd helemaal geweldig, het had een leuke capuchon ( dat zocht ik namelijk ) en de kleur was ook super..
TOT ik hem binnen had, het eerst wat mijn moeder zei ” wat is dat voor een badjas” en oke de eerste indruk van je moeder zegt altijd al genoeg, ik keek even goed in de spiegel en inderdaad het leek net op een badjas en voor de prijs van €49,95 hoef ik geen badjas.

Ik zag het echt niet meer zitten ik wou zo graag een leuke winterjas met capuchon maar waar moest ik zoeken. Samen met mijn moeder zijn we de stad in gegaan en het eerste wat zij zei was ” laten we eerst even bij de V&D kijken” ik heb er wat jaartjes gewerkt en zelf vind ik de kleding altijd tegenvallen…
We gingen de V&D in, en jawel hoor heeeeeeel veel jassen en toen zag ik deze jas.. ik was direct verliefd.
Hij heeft zo’n grote capuchon dat je er wel met 3 mensen onder kan (bewijs van spreken)
Zonder twijfel meteen gekocht iets duurder dan de jas van de H&M, deze kosten namelijk €99,95 maar gelukkig bestaat er korting en hoefde ik maar €69,95 te betalen! Hij is trouwens van het merk LIV Collection en was er in nog 2 andere kleuren. Echt een top jas!

Ohja en hij heeft geen knopen!! dat vind ik zo fijn, vorig jaar had ik namelijk een jas gekocht (best prijzig) maar als ik moest haasten en mijn jas heel snel aantrok nahja kortom alle knopen lagen er zo af, en deze jas heeft het gewoon niet!! een heeerlijke rits ….

Ik ben mijn moeder heel dankbaar dat zij mij meenam naar de V&D!
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram