Mijn nieuwe vloerkleedje van Doing Goods!

Mijn nieuwe vloerkleedje van Doing Goods!

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik heel vaak het bekende vloerkleedje van Doing Goods op mijn wishlist had staan. Doing Goods is een geweldig leuk interieur merk met heel veel leuke spulletjes en toen ik de vloerkleedjes voor het eerst in de Sissy Boy ontdekte was ik gelijk verliefd. Hoe geweldig en schattig zijn ze?!

Ze hebben namelijk een hele collectie aan kleedjes in de vorm van dieren zoals een leopard (die heel populair is), een Bambi (super leuk voor een kinderkamer), een wasbeer een giraffe en noem maar op!


De kleedjes van Doing Goods zijn hand gemaakt met een handtuftmachine waardoor ze allemaal een unieke uitstraling hebben en waardoor ze ook wat aan de prijzige kant zijn. Niet iets wat je ‘even’ snel koopt. Ik keek er dus naar uit om dit item een keer te shoppen en met een extra cadeaubon van De Bijenkorf werd het nog iets aantrekkelijker.

Mijn grote favoriet uit de collectie is de giraffe. Ik vind deze zo ontzettend schattig en vrolijk. Omdat giraffe natuurlijk een lange nek hebben is dit kleedje ook langwerpig en dat maakt het om zo leuk om te combineren in huis. Op dit moment heb ik hem in de woonkamer liggen bij een ander rond kleedje en dat matcht ontzettend leuk. Iedere keer wanneer ik de woonkamer binnen loop krijg ik gelijk een lach op mijn gezicht van dit vrolijke ding!


Dit vloerkleedje van Doing Goods komt via De Bijenkorf is en verkrijgbaar voor €90,-

Wat vind jij van het vloerkleedje?
Was je al bekend met het merk Doing Goods?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 17 februari 2019 / 22:24

    Vind ‘m super leuk! Volgens mij heb ik nog nooit van dit merk gehoord, maar het kleedje komt me wel bekend voor. Heb je hier ook van die kleinere tijgerkopjes enzo van toevallig?

  2. Kim
    17 februari 2019 / 15:03

    Wat een super leuk kleedje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram