Mijn nieuwe schattige pantoffels!

Mijn nieuwe schattige pantoffels!

Vrolijke sokken en slofjes zijn echt dingen waar ik helemaal blij van word. Ik vind het heerlijk om na een werkdag mijn schoenen uit te trekken en deze te verstoppen in fluffy dekentjes of zachte slofjes.

Ik heb dan ook best wat van deze dingen in huis maar ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen om meer te kopen. Ik zie namelijk steeds weer leukere ememxpaleren die mij vrolijk maken. Zo ook deze onwijs schattige pantoffels van Hunkemöller die ik echt even met jullie wil delen.

111

2222

Het gaat om deze fluffy schattige instap slofjes met een konijntje afgebeeld. Ze zijn lichtroze van kleur, hebben schattige oortjes en zijn echt onwijs en onwijs zacht. Het voelt echt alsof je op wolken aan het lopen bent. Ik liep een tijdje terug de Hunkemoller binnen en werd direct verliefd op deze schattige slofjes. Na lang twijfelen besloot ik toen ze niet te doen omdat ik gewoon weg al zoveel hiervan in huis heb. Toch gingen de slofjes niet uit mijn hoofd en besloot ik ze gisteren op te halen.

Dat wordt iedere ochtend vrolijk wakker worden met deze fluffy konijntjes en heerlijk om s’avond na het douchen mijn voeten weer warm te houden!

Verkrijgbaar bij Hunkemöller voor €16,99 

Ben jij ook zo dol op fluffy sokken en slofjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 23 februari 2016 / 10:40

  Oeh ze zijn inderdaad echt zo schattig en fluffy!

 2. 22 februari 2016 / 17:17

  Deze zijn echt ontzettend cute!

 3. 21 februari 2016 / 20:25

  Wat mooie paktafels zijn het. Denk wel dat het lekker warm aan de voeten moet zijn.

 4. 21 februari 2016 / 11:01

  Deze slofjes zijn zo cute! En ze zien er ook lekker zacht uit, superleuk <3

 5. 20 februari 2016 / 15:37

  Wat een schattige sloffen zeg! Het lijkt me echt een feestje om ze te dragen. x

 6. 20 februari 2016 / 09:23

  Ze zijn zo schattig en fluffy! Onweerstaanbaar.

 7. 20 februari 2016 / 08:35

  Oh, deze slofjes zijn écht te schattig! Ik snap wel dat je ze toch gekocht hebt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram