Mijn nieuwe rugzak! What’s in My Bag?

Mijn nieuwe rugzak! What’s in My Bag?

Soms komen er dingen op je pad waar je gelijk helemaal enthousiast van wordt. Dat had ik met de tassen van het merk Gaston Luga. Ik leerde het merk kennen en was gelijk verliefd!

Niet alleen de ontwerpen maar ook het hele sfeertje wat dit merk met zich meebrengt maakt mij blij. Deze tas gemaakt van vegan kunstleer, metalen details en canvas is mijn nieuwe droomtas!


Ik ben een groot fan van rugzakken, ze zijn ideaal om mee op pad te nemen, je kan namelijk zoveel in kwijt. Een aantal jaar geleden kocht ik een vrij dure rugzak bij Victoria’s Secret in Londen. Ik vond het toen een ‘spannende’ aankoop omdat hij zo duur was maar uiteindelijk heb ik hem echt veel gebruikt en dat is ook goed te zien aan de beschadigingen die erop zitten en aan de sluiting die helaas niet meer heel goed werkt. Een nieuwe rugzak komt dan ook zeker goed van pas.


Gaston Luga

Gaston Luga in een Zweeds merk met gevoel van design. Het onwerp is namelijk minimalistisch en elegant. In totaal zijn er 3 verschillende varianten, de  Clässic, Clässy en Pråper.

Mijn ogen vielen gelijk op de Clässy, de tas is namelijk heel stijlvol in zwart vegan kunstleer met prachtige gouden details. Hij oogt in het geheel heel classy en perfect om iedere dag mee op pad te nemen!

Niet alleen de buitenkant is een plaatje om te zien. Ook over de binnenkant is goed nagedacht. Het wijnrode kleurtje matcht perfect met het zwart en maakt de tas nog perfecter dan die al is. Er zit een groot vak in voor alle spulletjes die je maar mee wilt dragen, een extra vak voor bijvoorbeeld een laptop en op de achterkant nog een handig schuifvakje!


What’s in My Bag?

Natuurlijk is de tas al volop in gebruik want met dit pareltje wil je natuurlijk gezien worden. Het leek mij dan ook leuk om te laten zien wat ik er zoal allemaal in meeneem.

Als ik op pad ga voor een afspraak en eventjes onderweg ben neem ik altijd een notitieboekje mee. Hierin schrijf ik alle ideetjes die ik heb op, maak ik kleine beginnetjes van artikelen en noem maar op. Onderweg neem ik altijd een klein toilettasje mee, hierin zit o.a. een lipstick, labello en een lekker geurtje. Portemonee en mobiel is natuurlijk ook een must om mee te nemen en als ik ga reizen met de trein vind ik mijn iPad ook ideaal!


De Clässy rugzak in black kost 119,- en is verkrijgbaar bij Gaston Luga.
Wil je ook z’n toffe tas? Met de kortingscode: fablouise krijg je 15% korting op je bestelling en gratis verzending. Nog een leuke extra: t/m Valentijnsdag krijg je een gratis toilettas (t.w.v. €86) + cadeauverpakking bij aankoop van een rugtas.


Wat vind jij van mijn nieuwe rugzak van Gaston Luga?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 12 februari 2019 / 20:20

  Mooie tas! Ik zat toevallig vandaag nog te bedenken dat ik best een rugzak zou willen weer. Krijg soms zo’n last van mijn schouders door te slepen met een handtas en dan is een mooie rugzak toch wel en oplossing.

 2. 12 februari 2019 / 17:26

  Oeh wat is deze leuk! Love dit artikel ook; whats in my bag videos en artikelen mis ik echt.

 3. 12 februari 2019 / 11:37

  Wauw, wat een super gave tas! Leuk detail ook de rode binnenkant.

  • Laura Louise
   Auteur
   12 februari 2019 / 12:32

   Jaa de rode binnenkant maakt het helemaal af!

 4. Kim
  12 februari 2019 / 11:19

  Wat een prachtige rugzak! Love

 5. 12 februari 2019 / 07:31

  Wat een prachtige en stijlvolle rugzak! Echt een mooi exemplaar! Ik heb deze in het blauw met een beige klep en ben daar ook helemaal blij mee 🙂 Heel leuk om te zien wat er in je tas zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram