Mijn nieuwe Marshall koptelefoon!

Mijn nieuwe Marshall koptelefoon!

Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, een nieuwe koptelefoon. Elke dag ben ik er namelijk mee in de weer. Of ik nu sta te koken of aan het werk ben, vrijwel altijd heb ik een koptelefoon op om muziek, een luisterboek of een podcast te luisteren. Nu vond ik het wel eens tijd worden op mijn oude koptelefoon te updaten en al snel kwam ik bij het merk Marshall.

Marshall heeft prachtige speakers die ook hoog op mijn wishlist staan, maar het was eerst tijd om een nieuwe koptelefoon aan te schaven. Dit met in mijn achterhoofd dat ik nu volop bezig ben met sporten en dat ik mijzelf daarom ook een extra cadeautje mag doen om hem mee te nemen naar de sportschool.


Marshall Major III

Lang zoeken was niet nodig want ik wist eigenlijk precies welke ik wou. De enige twijfel waar ik tegenaan liep was of ik voor de Bluetooth variant ging of ‘ouderwets’ met snoer. Na wat onderzoek besloot ik toch te gaan voor deze variant, de Marshall Major III met snoer!

Natuurlijk heb ik hem al volop getest en in gebruik. Het bezoekje aan de sportschool was nog chiller omdat ik echt in mijn eigen wereld kon zijn. Hij sluit goed af, de muziek klinkt perfect en hij zit ook prettig op mijn hoofd. Misschien is voor vele draadloos makkelijker met sporten, maar heerlijk eerlijk. Ik kan dat prima ook met draad, het is iets waar ik nooit tegenaan ben gelopen.

En dan wanneer ik op locatie werk, lekker aan het werk achter mijn computer kan ik echt ongestoord genieten van de muziek en ondertussen lekker ontwerpen of foto’s bewerken! Hij is makkelijk in te klappen waardoor die perfect past in mijn tas en ideaal dus om mee te nemen. Toch wel een belangrijk iets als je vaak op locatie werkt en al een tas vol met je meeneemt!

Maar goed voor degene die mij kennen weten dat ik ook een enorme zwak heb van hoe dingen eruit zien. En ja, daar ben ik ook zeker op gevallen bij deze koptelefoon van Marshall.


Ik heb deze koptelefoon van Marshall gekocht bij Bol.com voor €53,-

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 20 september 2021 / 09:04

    Oh heerlijk zo’n koptelefoon. Vind ik ook veel fijner dan oortjes omdat het echt afsluit. En de muziek (en dan vooral de bas) gewoon veel beter klinkt dan bij oortjes. Moet zeggen dat ik zelf wel enthousiaster ben over de bluetooth variant maar dat is voornamelijk omdat ik snoertjes altijd sloop. Vraag me niet hoe maar ik krijg ze altijd stuk.

  2. Ilo
    20 september 2021 / 09:03

    Heerlijk! Ik vind een koptelefoon zoveel fijner dan oortjes omdat het echt afsluit en het geluid (en dan vooral de bas) gewoon echt heerlijk klinkt. Moet zeggen dat ik zelf wel enthousiaster ben over een bluetooth koptelefoon maar dat komt ook omdat ik gewoon altijd snoertjes kapot krijg. Vraag me niet hoe maar ik krijg ze altijd stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram