Mijn nieuwe aanwinst in mijn keuken!

Mijn nieuwe aanwinst in mijn keuken!

De keuken is een plek in huis waar ik ontzettend graag ben. Ik heb er al vaker over geschreven dat mijn keuken een heerlijke plek is waar ik mijn ontbijtjes nuttig, heerlijke kopjes koffie drink, lekker sta te koken en ook graag doorbreng met vrienden die op bezoek komen.

Toen ik het huis kocht was ik er erg gefocust op de keuken. In mijn hoofd wist ik namelijk precies hoe en wat ik graag zou willen en hoe het eruit moest gaan zien. Uiteindelijk hebben we toen een prachtige keuken samengesteld waar ik veel uurtjes in doorbreng. Heel af en toe komt er en foto van mijn keuken op Instagram voorbij en daar komen altijd hele leuke reacties op. Tijd om de ‘voor mij’ heerlijke ruimte ook is op mijn blog te laten zien met een nieuwe item van HK Living die er sinds kort bij staat. Benieuwd? Kijk mee!Mijn keuken heeft een sinds kort ook een kleine upgrade gekregen want naast een bankje bij de verwarming waar ik in de winter graag zit, heb ik namelijk nu ook een geweldige houten barstoel van het merk Pomax die perfect match in het geheel van mijn keuken. Ik was al een tijdje opzoek naar een barstoel omdat ik van lang koken hou en ik ook lekker in de keuken dan kan gaan zitten met bijvoorbeeld mijn laptop, of lekker hangend aan het aanrecht met een kookboek terwijl ik het eten in de gaten houd. Ook nu het ontzettend warm is buiten vind ik het heerlijk om wat meer in de keuken te zitten omdat het hier vergeleken de rest van het huis een stuk koeler is!

Ik ben zelf helemaal gelukkig met het hele geheel. Het is een feestje om s’ochtends in de keuken te komen, de zon langzaam naar binnen zie schijnen en daar te genieten van een kopje koffie. Ondanks dat er best wat spullen in mijn keuken staan, is het toch een plek waar alles samenkomt en perfect met elkaar match waardoor het voor mij een fijne en rustige oase is geworden. Het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen heb ik door mijn hele huis en stijl ik vooral af met veel planten.Ik vind het altijd leuk om geen standaard dingen in mijn interieur toe te voegen en daarom vind ik het leuk om opzoek te gaan naar items die perfect passen in mijn stijl. In mijn huis probeer ik de standaard stijlen die je vaak voorbij ziet komen in interieur programma’s en trend te vermijden. Maison en Vogue is zo’n plek waar ik voor mijn interieur mooie items kan scoren en kan combineren met de rest in mijn huis.


Wat vind jij van mijn keuken?
Heb jij een bepaalde stijl die je doortrekt in huis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram