Mijn Netflix favoriete/aanraders!

Mijn Netflix favoriete/aanraders!

Als ik één ding moet opnoemen die echt de ultieme manier is om je vakantie/weekend ontspannen door te komen, dan is het wel heerlijk voor de tv met Netflix aan. En voor mij op dit moment de manier om het ziek zijn een beetje te overleven. 

Chill pakje aan, grote kop met thee en natuurlijk lekker veel om te snoepen. De afgelopen tijd heb ik behoorlijk wat series en films op Netflix gekeken en het leek mij daarom leuk om mijn favoriete en aanraders met jullie te delen. Netflix verandert regelmatig het aanbod en daarom leek het mij leuk om dit artikel regelmatig terug te laten komen met wat op dat moment mijn aanraders zijn zodat je ze nog kunt bekijken!

netflix

Mijn favoriete Films

? The Theory of Everthing

Deze film heeft mij op een of andere manier echt geraakt. Bij het kijken kon ik het dan ook echt niet droog houden en waren de tissues mijn beste vrienden. Het verhaal is heel aangrijpend en tegelijkertijd heel mooi.


Bron Movieclips Trailers

?Oz the Great and Powerful

Alweer een hele tijd geleden zag ik de film ‘Oz the Great and Powerful’ en vanaf dat moment kon deze film toegevoegd worden aan mijn lijstje met favorieten. Ik vind het erg leuk dat hij nu te kijken is op Netflix en heb er direct gebruik van gemaakt. De film is zo kleurrijk en mooi gemaakt, ik word er altijd weer vrolijk van.

Bron Movieclips Trailers

? Cinderella

Wie vind Cinderella nou niet leuk? De originele Disney is mijn ‘all time favorite’ maar de verfilming op dit mooie sprookje vind ik ook erg mooi en leuk om te kijken. Lekker magisch!

Bron Disney Movie Trailers

? Dear John

Jaaa! Dear John hoort ook zeker bij mijn favorieten. Of het nu komt door Channing Tatum of perse door het romantische verhaal (waarschijnlijk de combo) deze film vind ik heerlijk om te kijken. Zo mooi en lief!

Bron eOnefilms

? Hachi – Dog’s Tale

Een echte tranentrekker is de film Hachi. Ik heb zelf altijd een beetje moeite met het kijken van deze film omdat hij zo ontzettend zielig en mooi tegelijk is. Toch echt een aanrader om te kijken maar ik raad je aan om wel een doos tissues erbij te pakken.

Bron Sony Pictures DVD

? Water for Elephants

Water for Elephant vind ik een prachtig verhaal, zowel het boek als de film is een echte aanrader. Plus het kijken naar de mooie Robert Pattinson is ook zeker geen straf!

Bron ClevverTV

?The Boy in the Striped Pajamas

Een van de meest aangrijpende films die over de oorlog gaan vind ik toch wel ‘The Body in the Striped Pajamas’.

Bron Andie Caba

Mijn favoriete Series

? Stranger Things

Over de serie Stanger Things had ik in het begin hele dubbele gevoelens. Hij kwam op Netflix en ieder was direct enthousiast. Toch twijfelde ik heel erg om te gaan kijken omdat ik zelf helemaal niks hebt mijn sciencefiction. Uiteindelijk zijn mijn vriend en ik er toch mee begonnen en na aflevering 1 was ik gelijk verkocht en keken we hem in 2 weken tijd uit!

Bron Netflix US & Canada

? Breaking Bad

De eerste serie die ik heb gekeken is Breaking Bad en deze behoort tot mijn grote favoriet. Wanneer je denkt dat het niet erger kan, dan wordt het nog erger en dat maakt de film heel spannend.

Bron Henro2

?Homeland

Naast Breaking Bad vind ik Homeland ook echt een spannende en aan te raden serie om te kijken. Ik wacht met smart op het nieuwe seizoen maar dat zal waarschijnlijk nog wel even duren.

Bron SHOWTIME

? The Killing

Een serie waar ik en mijn vriend heel random aan zijn begonnen was The Killing. Toch behoort deze tussen onze favoriete en zeker eentje die we aanraden om te kijken. Je krijgt z’n band met hoofdrol spelers en het blijft tot aan het eind spannend!

Bron Netflix US & Canada

?Pretty Little Liars

Pretty Little Liars is de enige serie waar ik wat langer over doe om hem te bekijken maar wel heel erg leuk vind. Het is soms per seizoen een beetje moeilijk om doorheen te komen vind ik maar het is wel een hele leuke serie om te volgen!

Bron iflix Malaysia

netflix1

Ik ben heel benieuwd of jullie nog echte aanraders hebben die ik zeker niet moet missen! 

Kijk jij Netflix?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

21 Reacties

 1. 22 oktober 2016 / 09:47

  Breaking Bad is inderdaad een heftige serie, maar zo goed!

 2. 11 oktober 2016 / 08:12

  Oh man, Hachi is inderdaad een grote tranentrekker. Zo’n mooie film, maar ik kijk hem toch liever niet meer omdat ik hem zo triest vind. Qua serie ben ik Gilmore Girls helemaal aan het bingewatchen. Te zalig 🙂

  • 11 oktober 2016 / 08:20

   Oh Gilmore Girls ken ik niet, ik ga is wat trailers opzoeken 😀

 3. 7 oktober 2016 / 10:29

  Oooh yaay nog wat inspiratie! Van de series kende ik er vele nog niet en van de films moet ik enkel nog nummer 1 zien!

 4. 5 oktober 2016 / 17:34

  Leuk lijstje! Naar Water for Elephants ben ik erg benieuwd!

 5. 5 oktober 2016 / 16:45

  Wat een heerlijk lijstje, ik heb bijna alles al gezien op The Theory of Everthing & Hachi na. Die ga ik dan ook zeker in mijn watchlist zetten.

 6. 5 oktober 2016 / 15:09

  Cinderella is echt een top film en ja stranger things is echt een goede serie, die kijk ik ook

 7. Kim
  5 oktober 2016 / 13:46

  Oh yes! Genoeg nieuwe inspiratie zie ik wel weer. I Love NETFLIX <3

 8. 5 oktober 2016 / 13:45

  Ik hoor heel veel over stranger things de laatste tijd! zelf ben ik echt fan van orphan black (favoriete serie The vampire diaries) pretty little liars, the originals, cinderella vond ik inderdaad ook echt geweldig!

 9. 5 oktober 2016 / 12:42

  the killing moet ik nog eens kijken 😀 die lijkt me wel wat! zelf zijn manlief en ik into Gotham op dit moment :3

 10. Donna
  5 oktober 2016 / 12:10

  Ik hou van dit soort artikelen!! Orange is the new Black & Vampire Diaries vind ik erg leuk!

  • 5 oktober 2016 / 12:11

   Orange is the new black vond ik ook leuk om te kijken. Helaas vond ik de laatste seizoenen een beetje saai ?

 11. Miranda
  5 oktober 2016 / 11:54

  Ik kijk momenteel The Cliënt List. Ook erg leuk. En Hatchi kan ik ook niet kijken zonder keihard te huilen. Vreselijk! Maar er is meer dan genoeg te zien hihi heerlijk!

  • 5 oktober 2016 / 13:46

   The Client List ken ik nog niet, ik ga ook hiervan even de trailer bekijken!

  • 5 oktober 2016 / 13:46

   haha die film kan geen een mens kijken zonder te janken denk ik.. vreselijke film haha! the client list is de serie vooral erg goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram