Mijn musthaves voor in de zon!

Mijn musthaves voor in de zon!

musthaveWat een heerlijk weertje niet? Afgelopen weekend en ook een beetje vandaag kon ik lekker buiten van de zon genieten. Lekker fris drankje erbij een leuk boek en genieten maar.

Vandaag leek het mij leuk om te laten zien wat voor spulletjes ik ideaal vind om mee te nemen als ik ergens of in de tuin ga zonnen en relaxen, ik heb het over mijn musthaves voor in de zon die ik graag bij mij heb. Benieuwd? Kijk mee!

Een zonnebril

Natuurlijk een zonnebril, dit is heel belangrijk wanneer je in de zon gaat. Het is niet alleen om je ogen te beschermen. Ook wanneer je lekker aan het lezen bent is het natuurlijk ideaal!

m2Een Deo

Ik vind onfrisse luchtjes vreselijk en daarom vind ik een deo ook belangrijk, een roller is klein en neem je makkelijk mee en zo kun je op momenten wanneer je het nodig hebt je even opfrissen.

dove1Een handcrème

Mijn handen kunnen niet zonder een handcrème en helemaal niet wanneer ik in de zon lig en een tijdschrift aan het doorbladeren ben, dan wil ik geen droge handen hebben. Daarom zorg ik altijd waar ik ook ben dat ik een crème heb voor mijn handen.

m3Een zonnebrand

Een zonnebrand kan natuurlijk helemaal niet ontbreken als ik je de zon bent. Je moet je huid goed beschermen tegen de UV straling dus zorg voor een goede bescherming. Ik gebruik op dit moment de Solait Protact & Tan van het Kruidvat. Een product die je huid beschermt en ook nog is het bruiningsproces versnelt.

m4Leesvoer

Je kunt kiezen voor een lekker muziekje of natuurlijk leesvoer. Ik vind een boek altijd fijn en een tijdschrift. Gisteren koos ik voor de Allerhande om wat ideeën op te doen voor lekkere gerechten.

m5Lip Balm

Je lippen beschermen is ook belangrijk en hiervoor kun je het beste gebruik maken van een lipbalm met SPF maar helaas heb ik die op dit moment nog niet. Ik koos daarom voor mijn favoriete baby lip!

m7Desinfectie gel

Ik vind het zelf heel prettig om overal waar ik ben en niet de mogelijkheid heb mijn handen te wassen een handgel bij mij te hebben met een desinfecterende werking. Deze zijn van de Action en vind ik super fijn. Zo kan ik op elk moment mijn handen even opfrissen. m8
Dit waren mijn belangrijkste spulletjes om bij mij te hebben als ik lekker ga chillen in de zon.

Wat vind jij het belangrijkste om mee te nemen tijdens een dagje in de zon?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram