Mijn musthaves uit mijn tas!

Mijn musthaves uit mijn tas!

musthaves

Als op ik op pad ga heb ik altijd wel een tas bij mij. Voor mijn portemonnee, mijn mobiel en natuurlijk allemaal andere items die ik graag met mij mee sleur.

Het leek mij wel leuk om een soort ‘what’s in my bag’ artikel te maken maar dan met alleen de echte musthaves die in elke tas moeten zitten die ik gebruik. Benieuwd? Kijk mee!

musthaves2

Waar ik ook heen ga, een portemonnee is natuurlijk altijd een must om bij je te hebben. Hierin zitten natuurlijk alle belangrijke pasjes, geld en in dit geval ook mijn telefoon.
Een zonnebril is niet voor iedereen een must maar ik heb hem het liefst altijd bij mij als ik onderweg ben. Mocht de zon heel scherp zijn kan ik hem opzetten, doe ik dat niet krijg ik ontzettend last van mijn hoofd.
Ik weet niet hoeveelste Nivea blikje dit al is maar het is echt een musthave product voor mij. Ik dol op het formaat van deze blikjes en de crème is echt te fijn.
Naast het Nivea blikje heb ik sinds kort een nieuwe hand crème en ook die gaat mee. Ik kan geen dag zonder hand crème dus ook niet in mijn tas. Op dit moment is deze van L’ Occitane een favoriet!
 Op dit moment gebruik ik graag de lipstick van Maybelinne in de kleur Plum Reflection. Het is een zachte, verzorgende lipstick met een mooie donker paars/rode tint.
En voor de afwisseling ook een favoriet van mij op dit moment, de Crème brûlée lipsticks van Pur Minerals. Deze is zo mooi naturel en kan iedere dag!

Dit zijn mijn musthaves op dit moment die ik zeker bij mij wil hebben!
Welk beauty product sleur jij mee in je tas waarmee niet zonder kan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram