Mijn MUA aankoopjes!

Mijn MUA aankoopjes!

mua1Yeah! Gisteravond kreeg ik het berichtje van mijn zus dat het MUA schap in het Kruidvat stond. Helaas was ik hem net misgelopen want in de ochtend stond hij er nog niet maar eind van de dag tussen de essence en Catrice een splinternieuw schap met mooie producten!

Grote reden om vanochtend ernaar toe te gaan om natuurlijk wat spulletjes te halen. Benieuwd wat ik heb geshopt? Kijk mee!

Matte Lipstick – Pouty Pink & Lipstick Shade 11

mua2

Hoop op het lijstje stond de knal roze matte lipstick Pouty Pink. Deze kleur leerde ik kennen tijdens het Kruidvat event en ik kon niet wachten deze te kunnen testen. Ik ben heel fan van matte kleuren en deze roze kleur vind ik prachtig. Helaas viel de koraal kleurige matte teint dit ik testte van MUA wat tegen maar ik hoop dat deze echt gaat knallen. Ik kocht ook een normale warme lipstick in shade 11. Dit is een warm, zachte kleur!

De matte lipstick kost €3,49 de normale lipstick €2,99

mua3

MUA Matte Palette  – Ever After

mua4

Ik kon het niet laten een palette mee te nemen en koos voor matte variant die ik nog niet ken. Een palette gevuld met maar liefst 10 matte aardtinten. Op het eerste gezicht ziet het er goed uit maar ik ben benieuwd of het wat is.

Verkrijgbaar voor €7,49

mua5MUA Pro Brow Kit

mua6

Mijn wenkbrauwen vragen de meeste aandacht en daarom ben ik altijd opzoek naar nieuwe producten om te kijken wat deze met mijn wenkbrauwen doen. Ik wist dat MUA een best uitgebreide kit verkocht voor de wenkbrauwen dus besloot ik deze uit nieuwsgierigheid te kopen. Ik ben heel benieuwd hoe hij gaat bevallen. Deze kit is voorzien van alle producten om je wenkbrauwen mooi te maken.

Verkrijgbaar voor €5,99

mua7

Natuurlijk ga ik alle producten testen en gebruiken en je zult er binnenkort meer over terugzien!

Wat vind je van mijn aankoopjes?
Heb jij het MUA schap al gezien?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram