Mijn Mooiste Make-up Paletten!

Mijn Mooiste Make-up Paletten!

b

2 jaar geleden kocht ik voor het eerst een Sleek palette, de au naturel voor 10 EUR. Ik zei tegen mijn moeder, ‘ Ik ga nooit meer dan 10 euro uitgeven aan een oogschaduw doosje’. Een paar  maanden later veranderde dat helemaal…

Ik ben een soort van ‘verslaafd’ geworden aan paletten, ik vind ze geweldig en super leuk om in mijn stash te hebben. Er zijn er een paar die mooi opgeborgen zitten in mijn make-up kast, maar er zijn er ook een paar waar ik ontzettend blij mee ben en die op mijn werkplek staan! Die palettes wil ik aan jullie laten zien!

Sleek -i-Divine

Zoals ik in het begin al zei, Sleek was mijn eerste palette aankoop. Helemaa blij en gelukkig was ik hiermee, tegenwoordig heb ik er 3 in mijn bezit waaronder een nieuwe naturel palette. Mijn wil om meer van Sleek te kopen is erg sterk, ik ben zo enthousiast over deze geweldige budget palettes dat de volgende aankoop de Sparkle palette zal zijn!

c

De PPQ Shangri-La Respect Palette

d

De i-Divine Ultra Mattes V2 Darks Palette

e

De i-Divine au Naturel Palette

f

Too Faced – Naturel Eye

Dit palette heb ik nog maar kort, nog niet eens gebruikt. Hij stond al zo lang op mijn lijstje dat ik het niet kon laten hem niet te kopen! Ik ben er super blij mee en kan niet wachten er mooie looks mee te maken. 1 minpunt eraan is dat ik hem op de grond heb laten vallen, met alle geluk is de oogschaduw niet kapot maar wel verschoven…

g

h

Benefit – Big Beautiful Eyes

Een klein maar schattig & vooral handig voor op reis palette van Benefit. Ook nog niet zo lang in mijn bezit maar gekocht voor onderweg. Je kunt zien dat ik ontzettend hou van neutrale kleuren, want ook weer hier zitten prachtige tinten in.

i

j

KIKO – Blooming Flattering Berry

Dit palette kocht ik afgelopen zomer in Parijs, ik was op slag verliefd door de mooie kleuren in het palette. Ook de pigment van KIKO is super & dit is zeker een palette die ik snel meeneem om mooie looks te maken!

k

l

INGLOT – Freedom System

Vorige maand schreef ik een artikel over een challenge van Inglot, ik ga namelijk elke maand een nieuwe kleurtje kopen voor in mijn Freedom Palette. Volgende week zie je het nieuwe kleurtje die ik er aan toevoeg! Op dit moment heb ik er nog maar 1 en deze is geweldig als highlighter!

m

Urban Decay Naked 2

Helemaal Happy de Peppy ben ik met de 2 prachtige Naked palettes van Urban Decay. Ik kan er weinig over zeggen maar het is een flinke aankoop maar dan heb je ook wat. Prachtige naturel kleuren & super kwaliteit!

n

o

Urban Decay – Naked 1

Net als Naked 2 is Naked 1 geweldig, ik heb hem al zo’n andershalf jaar en nog gebruik ik hem dagelijks met veel liefde! Het erge aan mijn verslaving van palettes is, ik heb van de Naked 1 palette er 2, OEPS!

p

q

Nu kan ik niet wachten om weer een nieuwe te shoppen, op mijn wishlist staat natuurlijk de Wizard of Oz Palettes van Urban Decay & ben ik mijn MAC Palette aan het uitbreiden!

Wat is jouw favoriete palette? Gebruik je vaak oogschaduw?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram