Mijn meest gedragen sieraden!

Mijn meest gedragen sieraden!

Als er 1 ding is wat ik op fashion gebied niet doe is de deur uitgaan zonder oorbellen. Zodra ik dat doe heb ik al gelijk het gevoel dat ik echt iets mis…

De laatste tijd heb ik niet veel sieraden meer gekocht maar er zijn toch een paar favorietjes die elke dag weer terug komen en die ik blijf dragen. Benieuwd welke dat zijn? kijk mee…

De oorbellen draag ik het liefst non-stop! Het zijn hartjes oorbellen met natuursteen in de kleur donker blauw paars en ik was direct opslag verliefd toen ik ze zag hangen bij de NEW LOOK!

Van pareloorbellen kun je er ook niet genoeg van hebben. Heb ik een keer een dagje dat ik geen grote of grove oorbellen wil dragen of een dagje waar gewoon mooie subtiele nette oorbellen bij horen dan draag ik het liefst pareltjes. Ze zijn licht wit/roze en bijna in elke sieraden winkel te koop

Een item wat al meerdere keren voorbij is gekomen op de site is het horloge van Daniel Wellington. Ook bij deze gaat er geen dag voorbij dat ik hem niet draag. Hij is lekker tijdloos en match overal bij! Te koop in de webshop van Daniel Wellington.

Een sieraad wat ik erg mooi vind maar waar ik wel voorzichtig mee moet zijn is mijn armband van Supertrash. Hij is prachtig rosé goud met kleine s’jes erop gegraveerd, alleen de sluiting is erg losjes waardoor hij makkelijk open kan gaan. Ik ben echt bang om hem te verliezen…

Deze blader oorbellen met oud groen/blauw heb ik afgelopen zomer in Parijs gekocht in de Forever 21. Ik was er helemaal onderste boven van en heb ze elke dag gedragen. Nu het najaar weer is begonnen draag ik ze nog regelmatig omdat ze zo mooi zijn, maar helaas niet echt meer passen in deze tijd…

Als laatste en misschien wel het meest gedragen en bijzondere sieraad is dit zilveren armbandje. Ik heb hem 3 jaar geleden gekregen van mijn vriend. Er zijn dagen dat ik hem niet draag omdat hij dan niet goed match maar hij blijft prachtig en subtiel & daar hou ik van!

Eigenlijk hoort hier nog een sieraad tussen te staan die al eerder voorbij is gekomen op de site, namelijk mijn Noosa Amsterdam armband. Helaas ben ik hem verloren of is die gestolen, ik weet het niet maar hij is er niet meer en daar baal ik enorm van. Vooral omdat de bedels die erop zaten, ik cadeau heb gekregen van mijn vriend…

Draag jij dagelijks sieraden? Waar hou je het meest van?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram