Mijn meest gebruikte make-up producten!

Mijn meest gebruikte make-up producten!

Het leek mij een leuk idee om weer eens een update te geven van de make-up producten die ik het meest gebruik. Nu moet ik zeggen dat er niet heel veel grote veranderingen zijn in mijn make-up stash maar er zijn wel items die ik nog steeds elke dag met liefde gebruik en/of opnieuw koop.

Qua mascara en foundation wissel is heel erg af. Ik gebruik nu een mascara van essence die mij wel goed bevalt maar ik heb geen wow-effect ervan. Qua foundation ben ik een groot liefhebber van CC Cream van chanel maar om een beetje af te wisselen heb ik ook een budget merk gevonden die ik nu aan het proberen ben.


Onderstaande items zijn dan ook echt de producten die ik al zo lang gebruik en weer opnieuw heb gekocht of ga kopen. Producten die echt grote favorieten zijn. Benieuwd? Kijk mee!

Benefit Precisely, My Brown Pencil

Voor mijn wenkbrauw gebruik ik nu al zeker een jaar het wenkbrauw Pencil van Benefit. Ik was uitgenodigd in de tijd dat Benefit nieuwe producten ging lanceren voor je wenkbrauwen en eigenlijk was gelijk fan van dit product. Je kan hiermee zo precies werken en omdat ik eigenlijk alleen mijn wenkbrauwen een beetje moet kammen en aan het eind beetje moet vullen vind ik hem top. Ik heb dus ook maar weinig nodig en kan er al lange tijd mee vooruit, zodra die op is (waar het nu wel op gaat lijken) koop ik dit product zeker opnieuw. Ik gebruik nr. 5 die perfect kleurt bij mijn donkere wenkies!


Chanel 160 innocence Blush

Deze blush van Chanel heb je vast en zeker eerder voorbij zien komen als je mijn blog al een tijdje bezoekt. Dit is echt mijn favoriete blush ooit. Ik heb hem al heel wat jaren en helaas is nu echt het einde in zicht maar wat is die prachtig. Ik hoop dat hij nog te koop is want dit is de kleur die ik het liefst iedere dag op mijn wangen draag.


The Body Shop Liner

Deze eyeliner is eigenlijk een product geweest uit een kerstcollectie van vorige jaar maar wauw, ik heb heel wat eyeliners geprobeerd maar deze is echt geweldig. Ik gebruik hem dagelijks voor het aanbrengen van een klein lijntje op mijn oogleden maar hij doet het nu nog perfect. De stift heeft 2 kanten, 1 met een klein stiftje en 1 met een stempeltje in de vorm van een ster. Die gebruik ik niet maar de andere kant is echt top. Ik hoop dat deze ook standaard in de collectie zit zodat ik zeker weer kan kopen.


Chanel Precision Eye definer nr. 66

Bijna 3 jaar geleden liet ik mij een keer opmaken in de ICI Paris XL en ontdekte ik de Chanel Precision Eye Definer in de kleur nr. 66. Deze kleur was een limited Edition en daarom een die niet in de vaste collectie zat. Nr. 66 is een warm bruine koper tint met een klein glansje erin. Bij mijn ogen vond ik hem perfect kleuren en door de glansje vond ik hem ook ophelderend werken. Helaas ging die ook een keer op en was die nergens mee te koop. Gelukkig heeft mijn moeder een jaar later nog het potlood uit een ander filiaal kunnen halen. Nu ben ik extra zuinig en wissel ik een beetje af met een andere omdat ik weet dat hij op dit moment helemaal niet meer te krijgen is, maar zodra ik hem weer draag vind ik hem nog steeds prachtig.


Sisley Stylo Lumière nr.1

Sisley is mijn favoriete luxe merk en naast de geweldige huidverzorging en de lipsticks ben ik een groot van van de highlighter pen in kleur 1. Ik gebruik hem iedere dag voor het gebruik onder mijn ogen, op mij neus brug en boven mijn wenkbrauwen om het op te lichten. Het is een product dat heel mooi en fijn aanbrengt waardoor je precies kunt werken. Het is zijn vrij dure producten en daarom ook iets om zuinig mee te zijn. Het voordeel aan het product is dat je makkelijk kunt doseren en daardoor niet teveel product hoeft te pakken.


Beauty Blender

Als laatste een product dat niet perse make-up is maar bedoelt is voor het aanbrengen van make-up. Ik heb voor mijn foundation/ CC Cream eerder altijd een kwast gebruik maar sinds 1 jaar gebruik ik nu iedere dag volop een beauty blender. In het begin moest ik er heel erg aan wennen en merkte ik toch dat ik liever een kwast gebruikte. Ik heb verschillende merken nu gebruik van duur tot lekker budget en eigenlijk merk ik zelf weinig verschil. Op dit moment gebruik ik er een van de Primark en die is top! Mijn CC Cream brengt heel geleidelijk en mooi aan, zonder strepen, vlekken en met gebruik van de highlighter pen blend alles mooi door.


Heb jij favoriete make-up producten die je ieder dag weer gebruikt en zeker opnieuw zou kopen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 10 januari 2019 / 13:20

  Je gebruikt echt zulke mooie producten! Ik vind vooral de blush van Chanel echt prachtig, die staat heel erg hoog op mijn wensenlijstje!

 2. 9 januari 2019 / 16:43

  Wat mooi om te zien zeg, ik moet eerlijk zeggen dat ik 8 lades vol met make-up heb maar geen 1 product van chanel! Ik heb ooit een mini tester mascara gehad maar daar is het bijgebleven helaas

 3. 8 januari 2019 / 19:41

  Die blush van Chanel ziet er prachtig uit, hopelijk kun je hem nog scoren ergens!

 4. 8 januari 2019 / 19:25

  Mooi die Chanel blush! Ik gebruik iedere dag de Roller Lash van Benefit, die koop ik continu opnieuw 🙂

 5. 8 januari 2019 / 13:30

  Mooie producten. Jammer van de eyeliner van Chanel, lijkt mij een hele mooie kleur. En ik gebruik ook de blush van Chanel, een van mijn favorieten ook. Daarnaast hou ik ook van huid/haarolie van Nuxe. Zo’n heerlijke geur.

 6. Kim
  8 januari 2019 / 13:30

  Wat een mooie producten. De blush van Chanel lijkt mij ook prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram