Mijn meest gebruikte lipsticks!

Mijn meest gebruikte lipsticks!

Ieder dag draag ik wel een kleurtje op mijn lippen. In mijn make-up stash heb ik een hoop verschillende merken en kleurtjes liggen. Toch zijn er een aantal lispticks/lipproducten die ik het meest gebruik en die ik altijd met mij meeneem.

Ik ben een groot liefhebber van neutrale kleurtjes die iedere dag draagbaar zijn en als ik zo mijn favorieten samen bekijk, hebben ze ook heel wat van elkaar weg met hier en daar een iets andere teint. Benieuwd? Kijk mee!Qua echte lipsticks ben ik een groot liefhebber van MAC. Ik vind de lipsticks over het algemeen echt heel fijn om te dragen. Ze blijven goed zitten en de kleur die eraf komt is echt super. Ik heb een hoop MAC lipsticks maar er zijn er 2 die ik het liefst draag en dat zijn MAC Faux & Hot Gossip. Faux is natuurlijk hartstikke bekend van MAC en dit is echte de perfecte kleur voor iedere dag. Hot Gossip is volgens mij wat minder populair maar ohhh wat is deze cremesheen lipstick mooi en fijn om te dragen.

Ook heb ik in mijn favoriet lijstje de Rouge Allure Velvet nr. 47 van Chanel. Dit kleurtje ontdekte ik vorig jaar in de Ici Paris xl en tijdens wat swatches maken was ik gelijk verkocht. In de huls lijkt hij wat fel maar bij het dragen vind ik hem perfect. Ook deze zit weer lekker op de lippen en blijft goed zitten.

Dan een vrij nieuwe lipstick die ik heb van Sisley, de Le Phyto Rouge nr. 12. Een tijdje geleden liet ik je al nieuwe lipstick kleurtjes zien van Sisley en dit kleurtje vind ik zo ideaal om te dragen. Hij is perfect voor de herfst en neutrale make-up looks. Ideaal aan deze lipstick vind ik vooral dat hij super goed blijft zitten, mijn lippen voller doen laten lijken en daarnaast heel comfi op de lippen zit.

Hieronder de swatches van de 4 kleurtjes. Zoals je kunt zien zijn ze alle 4 super goed gepigmenteerd. Love it!


Qua ‘ander’ soort lipproducten heb ik 3 favorieten. De Sisley Phyto Lip Twist in de kleur 19 is eentje die standaard in mijn tas zit. Dit is z’n kleurtje die altijd mooi te dragen is en daarnaast super makkelijk is aan te brengen. Als ik aan het werk ben vind ik dit een ideaal product om tussendoor even aan te brengen.

Vorig jaar kreeg ik van The Body Shop een kerstpakketje waar een lipgloss in zat. Ik ben zelf niet een groot liefhebber van lipgloss maar deze is sinds ik hem heb gekregen niet meer weg te denken uit mijn tas. Het is een vrij bruin kleurtje maar op de lippen vind ik hem super mooi. Hij is wat droger omdat hij mat opdroogt maar in combi met een beetje lippenbalsem eronder is het prima te doen.

Als laatste de liquid lipstick van Jeffree Star Birthday suit. Ik schreef er al eerder een review op en ook sindsdien draag ik hem super veel. Het is een liquid lipstick die super goed blijft zitten en goed kleur afgeeft. De geur vind ik nog steeds een beetje vreemd, maar na het aanbrengen merk je daar niks meer van.

Hieronder de swatches van de 3 producten. Op de foto schijnt iets teveel het licht erop waardoor ze iets lichter lijken. In het echt zijn ze nog wat warmer van kleur.


Wat is jouw favoriete lipstick? Of kleur die je het meest draagt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 10 oktober 2018 / 13:17

    Wauw wat een mooie lipsticks allemaal zeg! Ik vind die van Sisley er echt geweldig uitzien, wat een chique merk is dat zeg! Je hebt ook wel echt een mooie smaak wat betreft lip producten.

  2. Kim
    9 oktober 2018 / 14:50

    Wat een mooie lipsticks heb je. Vooral MAC hot gossip en die van Chanel zien er prachtig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram