Mijn make-up wishlist!

Mijn make-up wishlist!

Dat is lang geleden, een beauty wishlist. Toch moet ik je heel eerlijk bekennen dat het toch steeds vaker weer begint te kriebelen om nieuwe ‘luxe’ make-up producten te kopen. Ik heb natuurlijk een tijd gehad dat ik er helemaal weg van was maar dat is de afgelopen jaren erg minder geworden.

Tot voor kort, want ik merk aan mezelf dat ik het toch wel stiekem erg leuk vind om af en toe weer te kijken bij de ‘luxe’ make-up merken en dat ik ook al wel weer een wishlist heb gemaakt. Het blijven toch wel snoepjes waar ik gevoelig voor blijf. Ieder geval, neem een kijkje tussen mijn make-up wishlist van dit moment en droom lekker met mij mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


Ik heb mijn mandje op de Bijenkorf aardig gevuld met heel wat mooie producten. Een aantal uitblinkers zijn bovenstaande producten met als hoogtepunt toch wel de highlighter van Bobbi Brown (nr.6). Ik vind de hele vormgeving van deze samenwerking erg pretty en deze combinatie van highlighter is precies wat ik zoek. Het is een mini verpakking wat zorgt dat de prijs ook weer een stukje aangenamer is!

Een gevalletje, ik ben weg van de verpakking is de lipstick van Charlotte Tilbury (nr.2) deze verpakking met het zwart en de galaxy print vind ik heel gaaf. Ik heb altijd een zwak voor mooie verpakkingen dus dat blijft altijd wel een dingetje. De lipstick zelf is ook erg mooi en over de kwaliteit zijn ook goede reacties!

Aangezien mijn huidje nu aardig verkleurd is door de zon vind ik het altijd mooi om het iets aan te poederen met een bronzer. Ik heb een tijdje terug een mooie bronzer van Kiko gekocht maar er zit mij toch iets teveel glitters in. Ik viel een tijdje terug al op de variant van Gucci (nr. 2). Een perfecte bronzer om je huidje een beetje in zomerse sferen te houden.

De mascara van Charlotte TIlbury (nr.4) is een bestseller en ik ben altijd heel erg benieuwd naar bestseller producten. Een goede mascara is altijd een goede aanwinst. Eentje die ik dus zeker wil proberen!


Wat vind jij van de producten? Heb jij ook een make-up wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram