Mijn make-up tasje voor onderweg!

Mijn make-up tasje voor onderweg!

vs

Wanneer ik op pad ga neem ik altijd een klein make-up tasje mee met spulletjes die ik het liefst altijd bij mij hebt. Je weet namelijk nooit wat voor verrassingen je tegenkomt en het is altijd fijn om de spullen bij je te hebben die wel is van pas kunnen komen of die net een beetje meer touche geven aan je look.

Lipsticks, lipgloss, en lipbalm zijn echt een grote must en ook zonder desinfectie gel ga ik de deur niet uit. Kijk mee wat ik onderweg bij mij heb! Mijn tasje veranderd best vaak maar ben je benieuwd wat ik erop dit moment allemaal heb in zitten, kijk dan snel verder!

vs2♥ Mijn make-up tasje komt van de Victoria’s Secret. Deze is echt ontzettend girly roze met mooie gouden details!
♥ Als het gaat om lipproducten wissel ik wekelijks wel af. De lipstick die ik nu veel gebruik en mee sleur is van elf. de Beautifull Berry.
♥ Nog een lipstick die een grote favoriet van mij is op de moment is van essence de Colour Crush.
♥ Een lip potlood/liner vind ik echt een must om mooie lippen mee te maken. Deze van Catrice gaat daarom altijd mee!
♥ Zakdoekjes vind ik erg belangrijk, nu omdat ik verkouden ben maar ook wanneer je onderweg knoeit of een zakdoekje nodig hebt!
♥ Een lipgloss van Chanel doet het onderweg ook altijd goed. Dit is een mooie nude kleur die bijna elke dag wel kan.
♥ Concealer vind ik heeeeel belangrijk. Voor je het weet heb je een enorme pukkel om weg te werken en dan heb je natuurlijk wel concealer nodig.
♥ Lipbalm is ook een must, droge lippen zijn vreselijk daarom heb ik altijd deze heerlijke Figs & Rouge pomegranate balm in mijn tasje.

Wat vind jij belangrijk om onderweg bij je te hebben?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram