Mijn MAC shoplog van Lyko.com

Mijn MAC shoplog van Lyko.com

Mijn liefde voor make-up was een tijdje verstopt geweest in de kast maar sinds een aantal maanden is dat volop weer terug en ben ik ook mijn make-up collectie weer flink aan het uitbreiden. Toen ik net begon met bloggen raakte ik besmet met het MAC virus, beautybloggers waren lovend over de producten en ik kon ook niet wachten destijds mijn eerste lipstick van MAC te kopen.

Mijn lipstickcollectie van MAC is niet bij 1 lipstick gebleven maar ik heb aardig wat mooie kleurtjes in mijn stash zitten. Nu vond ik het wel tijd voor een aantal nieuwe pareltjes van MAC en heb ik een bestelling gedaan bij Lyko.com. Benieuwd naar mijn nieuwe aanwinsten? Kijk mee!MAC Prep + Prime Fix+ Matte

Ik denk dat ieder make-up lover de Fix+ spray van MAC kent. Het is de spray waarmee je je make-up look nog beetje extra geeft dat het langer en mooier blijft zitten. Er zijn in de loop der tijd verschillende varianten op de markt gekomen en ik ben heel benieuwd geworden naar de Fix+ in de matte variant. Ik heb snel een glim hoofd en ik hoop dan ook dat het altijd met make-up een beetje meer mat te krijgen. Deze variant van MAC zorgt ervoor dat het mooi en langer blijft zitten, maar dat het ook een matte look krijgt. Ik heb hem nu een weekje in gebruik en ik ben erg enthousiast. Ik was al een groot liefhebber van de Fix+ spray maar deze variant werkt echt om je look wat meer gematteerd te krijgen. Het enige waar je wel op moet letten is dat de het flesje goed schudt, anders krijg je namelijk witte vlekjes van de spray op je gezicht en dat wil je natuurlijk niet.

MAC Prep + Prime Fix+ Matte is verkrijgbaar voor €17,20


MAC Sheertone Blush – Blushbaby

Ik heb 2 keer eerder een blush van MAC gehad en daarover was ik vrij goed te spreken. Op internet kwam ik al vaker de variant ‘Blushbaby’ tegen en omdat ik het de laatste tijd lastig vind een mooie oud roze blush te vinden raakte ik van deze al snel enthousiast. De kleur is mooi warm ren heeft dus die oud roze look. Ik vind dit soort kleuren in het najaar en winter altijd erg mooi om te dragen. Ik heb hem nog niet geprobeerd maar aankomende tijd ga ik hem gebruiken. Ik zal een update geven hoe die mij bevalt.

MAC Sheertone Blush in de kleur Blushbaby is verkrijgbaar voor €21,20

MAC Retro Matte Lipstick – Bronx &
MAC Satin Lipstick – Faux

Het was verleidelijk om een kleur te kiezen die ik al eerder heb gehad van MAC maar ik heb toch gekozen ook een lipstick te nemen die ik nog niet eerder kende, namelijk de kleur Bronx. Op internet zag ik hier verschillende reviews over waardoor de kleur interessant voor mij werd. Hij neigt wat meer naar de bruin/roze tint en is in de winter eentje die volgens mij heel mooi te dragen is.

Ik denk dat dit de 3e keer is dat ik Faux koop. Faux is een van de meest populaire kleuren van MAC en was ook voor mij de eerste kleur die ik kocht. Het is een lipstick die elke dag kan en ook past bij elke gelegenheid. Hij zorgt ervoor dat je lippen net dat beetje krijgen wat je wilt zien en dat maakt hem perfect. Faux is de eerste lipstick geweest die ik ook echt helemaal opmaakte, maarja wat wil je als hij elke dag perfect is om te dragen!

Op onderstaande foto zie je dat de kleuren erg dicht bij elkaar komen maar dat Bronx net iets bruiner is. Omdat ik ook in het ziekenhuis een aantal uren werk en veel een mondkapje op heb, heb ik nog geen gelegenheid om Bronx te proberen. Ik kijk erna uit en net als bij de blush zal ik een update geven!

MAC Lipsticks zijn verkrijgbaar voor €16,40 per stuk.Oh, ik ben blij! Ik ben op dit moment bezig mijn make-up stash is goed te uit zoeken en wat mooier in te richten. Vandaag wordt er een spiegel boven mijn make-up tafel gehouden en dan is mijn make-up kamer zo goed als klaar. Het lijkt mij dan ook leuk om jullie net als ‘vroeger’ een kijkje te gaan geven in mijn make-up stash!


Ben jij ook fan van de make-up van MAC?
Wat vind jij van mijn nieuwe producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 6 januari 2022 / 13:43

    Mooie producten! Faux is al tijden een van mijn favoriete lipsticks van MAC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram