Mijn MAC lipsticks

Mijn MAC lipsticks

3

De lipsticks van MAC zijn eigenlijk wel mijn favoriete lipsticks uit mijn collectie. Ik weet nog goed dat ik voor het eerst kennis maakte met MAC en dat ik  mijn eerste lipstick kocht.

Nu heb ik in totaal al 8 prachtige praaltjes in mijn collectie en ben ik nog steeds erg enthousiast over deze lipsticks. De kwaliteit, de collectie kleuren en de heerlijke vanille geur maken mij blij. Vandaag wil ik je mijn collectie aan MAC lipsticks laten zien. Kijk mee!


1Ik weet nog heel goed dat ik bij de bijenkorf in Amsterdam mijn eerste MAC lipstick uit koos. Ik had er geen een op het oog maar ging puur op de zoete roze kleur af en koos Speed Dial, ik rekende hem af en voelde mij onwijs happy met mijn eerste lipstick van MAC. Toen volgde er meer…

2

Speed Dial – Flat Out Fabulous – Lingering Kiss 

4

De eerste lipstick die je waarschijnlijk ook direct opvalt is Speed Dial, dit is mijn eerste MAC lipstick en zoals je kunt zien niet meer goed bruikbaar. Helaas toen ik drie jaar geleden in Parijs was brak hij af door de warmte en was hij niet meer te redden. Toch kan ik hem niet wegdoen!

De lipstick die ik vorig jaar zomer kocht op aanrader van mijn zus is de matte lipstick Flat Out Fabulous. Dit is een intens paarse eye-catcher die van je lippen afknalt. Ik draag hem niet veel maar als ik hem op heb vind ik hem prachtig.

 Uit een speciale LE collectie  A Novel Romance kreeg ik de Lingering Kiss lipstick, een kleur die even wennen is en die ik zelf niet snel zou kopen. Toch is het een kleur die helemaal populair is geworden en als je een speciale gelegenheid hebt waar een donkere lipstick bij past, is die natuurlijk geweldig.

5

Please Me – Faux – Pink Plaid

6

Mijn tweede lipstick die ik kocht was Please Me, een prachtige oude roze tint. Zoals je kunt zien heb ik die onwijs veel gedragen. Ook deze is matte en vind ik echt prachtig, nog steeds pak ik hem er graag bij en zodra die op is komt er zeker een nieuwe van.

Faux heb ik sinds een paar dagen en behoort nu ook al tot mijn favorieten. Dit is een gewilde kleur en eindelijk na heel lang zoeken kon ik hem kopen. Hij is warm neutraal en is zeker een aanrader om hem een keer te proberen mocht je hem in de winkel tegenkomen.

Nog een grote favoriet is Pink Plaid, deze lipstick kocht ik vlak nadat is Please Me had gekocht. Ook weer een matte kleur maar dit keer een stukje lichter roze dan Please Me en ook erg mooi.

7

Hieronder alle kleurtjes aangebracht op mijn lippen.

Please Me – Pink Plaid – Faux
Flat Out Fabulous – Lingering Kiss – Speed Dial 

swatches

Kelly Yum Yum – Royal Ball 

8

Nu zijn er ook twee juweeltjes in mijn stash waar ik echt blij  mee ben. Deze komen allebei uit een LE collectie van MAC en heb ik allebei met moeite kunnen scoren.

Royal Ball is de lipstick uit de nieuwe LE Cinderella collectie. Na 10000000000 miljoen keer refreshen lukte het mij om een aantal producten uit deze collectie te scoren en zo ook de lipstick. Hij is heel neutraal en schattig van kleur. Maar het is vooral de huls die ik prachtig vintfabd, echt een pareltje om te zien!

Kelly Yum Yum komt uit de Osbourne LE collectie en had ik in Nederland helaas misgelopen. Tot mijn grote verbazing kwam ik hem vorig jaar in Rome tegen en zonder enige twijfel en met enorme blijdschap kocht ik hem. Hij is ontzettend opvallend maar wel erg mooi.

sw1

 

Nu zijn dit zeker niet de laatste kleurtjes die ik wil hebben. Ik heb een aantal mooie op mijn wishlist staan en kan niet wachten deze te scoren!

 

9

Heb jij een lipstick van MAC in je stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram