Mijn MAC Cosmetics Wishlist!

Mijn MAC Cosmetics Wishlist!

Mijn liefde voor make-up is weer enorm terug gekomen de laatste tijd. Ik kan weer zo genieten van mooie make-up producten en bezoekjes aan parfumerie is echt een feestje. Ik liet je vorige week al mijn make-up wishlist zien en vandaag wil ik ook eentje laten zien met alleen MAC make-up.

Als je mijn blog al langer volgt dan weet je dat ik enorm fan ben geweest van MAC make-up. Ik heb heel wat geld eraan uitgegeven en ontzettend graag mogen gebruiken. Nu heb ik een ‘luxe make-up stop’ gehad en eigenlijk nooit meer naar MAC omgekeken. Tot kort geleden en heb ik mijn wishlist met MAC items bij elkaar gezocht. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


‘Ik ben een groot liefhebber van mooie verpakkingen’ je hoort het mij wel vaker zeggen maar het is echt waar. Net als limited edition collecties word ik vaak enorm verliefd op de verpakking. Het heeft altijd een hoog ‘hebben’ gehalte en daar ben ik nou eenmaal gevoelig voor. De lipstick nr.1 is zo’n product die door de verpakking al verkocht aan mij is. Ook de lipstick kleur, waar het natuurlijk allemaal om draait is prachtig. Wauw!

Make-up poeders vol shiny glitters gemengd met mooie kleuren is voor iedere make-up lover een snoepje. Poeder nr. 2 ziet erg prachtig uit en trekt vooral mijn aandacht door de oud roze tint erin. Nr.3 is een oude bekende voor vele MAC liefhebbers, ‘Soft & Gentle’ Eentje die prachtig is en in elke make-up la eigenlijk thuis hoort te liggen,

Nog eentje die ook puur door de uitstraling en de LE mijn aandacht trok is lipstick nr.5. Deze komt uit de MAC x Cruella collectie en ja deze is al een tijdje verkrijgbaar, ik loop een beetje achter de feiten aan. Ik vind de huls echt ontzettend graag en de lipstick kleur prachtig voor het najaar.

Niet helemaal een make-up item maar wel zo belangrijk is het make-up tasje van MAC. Hij is vrij prijzig maar ontzettend handig om je make-up netjes in te vervoeren. Hoe vaak mij al niet overkomen is dat poeders kapot zijn gegaan onderweg… Ik wil hem graag een keer in de MAC S

tore zien om te kijken hoe die er aan de binnenkant uit ziet maar naar mijn idee is hij heel praktisch!


Wat vind jij van deze MAC items?
Heb jij MAC make-up in je collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 7 oktober 2021 / 09:55

    Soft and gentle was mijn aller eerste MAC product en ik heb hem nog steeds.. daar krijg je sowieso geen spijt van!

  2. 3 oktober 2021 / 17:08

    Mooie lijst! Dat tasje is echt ideaal. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram