Mijn LUSH wishlist!

Mijn LUSH wishlist!

Ieder jaar kijk ik weer enorm uit naar de nieuw herfst en wintercollecties van de LUSH. Het hele jaar dol vind ik de LUSH geweldig maar tijdens de koude maanden en gericht op de feestdagen pakt het merk altijd extra uit en zijn de collecties echt geweldig!

Ik kan ieder geval niet wachten om een bezoekje te brengen aan LUSH en het een en ander in te slaan voor de komende maanden. De Halloween en kerstcollectie zijn sinds kort verkrijgbaar dus werd het hoogtijd om alvast een wishlist te maken. Op mijn lijstje staan producten die ik nog niet eerder heb gezien of gebruikt en een paar bekende favorieten die ik ook dit jaar heel graag wil hebben. Benieuwd? Kijk mee!

Dit jaar zie ik een roze pumpkin in de collectie en hier ben ik heel benieuwd naar. Natuurlijk is de kleur en glitter al geweldig, ook qua geur lijkt mij deze heerlijk. Ook ben ik heel benieuwd naar de Christmas Eve bubble bar, deze heeft de geur van jasmijn en dit is heerlijk voor een relax bad momentje. Nu moet ik wel zeggen dat ik het moeilijk vind om mij aan een LUSH wishlist te houden. Zodra ik in de winkel sta word ik betoverd en ontdek ik nog veel meer andere geuren en kleuren!


De producten zijn verkrijgbaar bij de LUSH winkels en natuurlijk online!

Ben jij ook zo dol op Lush?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. 22 oktober 2017 / 15:21

    De katjes bath bomb en de pompoentjes lijken me fijn om te proberen!

  2. 22 oktober 2017 / 12:42

    Ik ben gisteren lekker in bad geweest met think pink, moet echt vaker bath bombs enzo gaan kopen daar !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram