Mijn LUSH stash!

Mijn LUSH stash!

LUSH is echt mijn favoriete bad & douche merk. Ik vind het heerlijk om een LUSH winkel binnen te lopen en te snuffelen tussen alle heerlijke producten.

Nu heb ik ook een aantal van deze heerlijke items thuis waar ik echt gewoon vrolijk van word. Het ruikt allemaal zo lekker, alles is zo fleurig en daarnaast vind ik ze ook nog is heel fijn om te gebruiken. Benieuwd naar de producten die ik thuis heb? Kijk mee!

lush2

lush3

Als je bekend bent met LUSH dan heb je vast en zeker de onwijs vrolijke, heerlijk ruikende en kleurrijke bubble/bath/massage bars wel is gezien. Ik ben er dol op! In mijn stash heb ik nu 6 nieuwe producten en nog 3 vaste zepen die ik op dit moment gebruik. Deze heb ik niet op de foto staan omdat ze er niet zo aantrekkelijk meer uitzien maar ik gebruik ze ontzettend graag. Op dit moment heb ik in de badkamer een heerlijke Sultana Zeep, Rock Star en een heerlijke zeep met kerst geur.

Op de afbeelding hierboven zie je:

 • Intergalactic – een frisse geur met grapefruit en pepermunt
 • Candy Mountain – een hele zoete uit de wintercollectie
 • Cream Candy – knal roze en ontzettend zoet
 • Butterbear – hele zachte geur van vanilla
 • Massagebar Tender is the night – zachte geur van jasmijn
 • Aqua Mirablis – een fris en zoete geur van rozen

lush4

Een product dat ik nog niet heb gebruik is de Body Conditioner in Ro’s Argan. Deze moet je huid enorm zacht maken, de geur is ieder geval heerlijk.

Dream Cream is een van de meest verkochte en bekendste LUSH producten. Ik sluit mij daar 100% bij aan, deze crème is namelijk heerlijk om je huid mee te verzorgen. Ik heb extreem droge handen maar met een beetje van deze crème voelen ze direct comfortabel. Hij staat op mijn make-up tafel en gebruik ik standaard iedere avond om mijn huid mee te verzorgen.

9 to 5 is een gezichtsreiniger die heerlijk zacht is voor je huid. Nu moet ik je wel vertellen dat je make-up er niet gemakkelijk mee af gaat. Ik gebruik hem dan ook vaak als basis reiniger en daarna nog een speciale voor mijn oogmake-up. Je huid voelt hierna wel heel zacht en totaal niet geïrriteerd.

lush5

Als laatste heb ik nog een heerlijke Dusting Powder uit de kerstcollectie. Een van mijn favoriete geuren van LUSH is Snow Fairy die rond de feestdagen te koop is. Tijdens mijn bezoekje rond de feestdagen viel mijn ogen op de Fairy Dust, dit is een powder met de heerlijke Snow Fairy geur. Hmmm.

Honey Trap is een klein rond blikje met daarin een lipbalm in de geur witte chocolade en honing. Nu moet ik je zeggen dat ik deze nog niet heb gebruikt omdat ik zoveel andere balsems op dit moment open heb liggen. Ik kan niet wachten om deze te gebruiken aangezien de geur heerlijk is.

In het grote LUSH pakket die ik cadeau kreeg van mijn vriend zat een Shampoo Bar in de variant Godiva.Nog nooit eerder had ik z’n product van LUSH gebruikt maar ik ben zo blij dat ik het heb ontdekt. Het lijkt een gedoe maar het valt heel erg mee. Je maakt je handen nat en wrijft de bar over je handen. Het schuim masseer je in je haar en klaar is kees. De geur is echt goddelijk!

lush1

Ben jij bekend met LUSH?
Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 6 maart 2016 / 16:50

  Candy Mountain heb ik op mijn nachtkastje staan, puur voor de geur en omdat ‘ie er leuk uit ziet 🙂

 2. 3 maart 2016 / 22:20

  Oehh…wat een prachtige Lush stash, prachtige foto’s trouwens!
  X

 3. 3 maart 2016 / 11:51

  Heel leuk om te zien, daar word je vrolijk van toch? Ik heb maar twee producten van Lush, maar wel echte toppers!

 4. 3 maart 2016 / 10:14

  Heerlijke LUSH stash heb je! Ik heb nog een stuk of 4 bruisballen liggen ik die een paar maanden geleden heb gekocht in de SALE =)

 5. 3 maart 2016 / 10:08

  Wow wat heb je een heerlijke stash! Mooie foto’s ook 😀

 6. 3 maart 2016 / 06:29

  Wat een prachtige items heb je allemaal zeg :-)! Ik ben heel benieuwd naar de verse gezichtsmaskers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram