MIJN LUSH FAVORiETEN | HALLOWEEN

MIJN LUSH FAVORiETEN | HALLOWEEN

LUSH heeft weer een geweldige Halloweencollectie online en in de winkels liggen, en dat vraagt gewoon even om een favorieten artikel. Ik ben al jaren fan van LUSH maar nu moet ik je wel eerlijk bekennen dat het al even geleden is dat ik er voor het laatst ben geweest en er heerlijke aankopen heb gedaan.

Ik vind de LUSH bezoeken namelijk een feestje, maar helaas zitten de winkels niet echt in de buurt bij mij. Toch is het de bedoeling om binnenkort snel even een bezoekje te plannen want er zijn weer zoveel toffe Halloween items die je gewoon wilt hebben. Benieuwd naar mijn Halloween favorieten van LUSH? Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11


Ben jij bekend met de LUSH?
Wat vind jij van bovenstaande items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 2 oktober 2022 / 16:01

  Ziet er echt cool uit.
  Ik zelf koop deze nooit met zo dagen.
  Meestal met kerst en soms als we op reis zijn.
  Meestal omdat in zo een huisje in bad is

  • Laura Louise
   Auteur
   9 oktober 2022 / 08:44

   Ohjaa dat is dan altijd een heerlijke extra aan de vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram