Mijn Lipbalm stash!

Mijn Lipbalm stash!

lipbalm0Ik denk dat het meest gebruikte beauty product de lipbalm is. Of je nu niet van make-up houdt of wel ik denk dat 90% van de vrouwen wel een lipbalm op zak heeft. Ik  in ieder geval wel en sterker nog ik ben er helemaal fan van. Verschillende smaakjes, verschillende kleurtjes en fluweelzacht voor de lippen.

Het leek mij leuk om vandaag mijn stash met lipbalms te laten zien aan jullie. Het zijn namelijk allemaal verschillende merken wat je misschien weer helpt aan inspiratie voor je volgende lipbalm. Kijk mee!

Maybelline Baby Lips

lipbalm1De Baby lips van Maybelline zijn mijn nieuwste aanwinsten en ik ben er dol op. Vooral de blauwe vind ik super lekker, deze is zo zacht voor je lippen en de geur doet mij denken aan een snoepje van vroeger.

Pink Punch
Intense Care
Hydrate

The Body Shop

lipbalm2De 2 schattige potjes van The body shop heb ik ook pas in mijn bezit. De honeymania zat bij de Glossybox van Oktober en de chocomania deed mijn vriend mij cadeau. De choco varaiant heb ik nog niet gebruik maar ruikt onwijs lekker. De honey is totaal niet honing achtig qua geur maar juist heel zacht.

Lip Balm Honeymania
Lip Balm Chocomania

Oriflame & The Body Shop

lipbalm3Het wonderpotje van Oriflame is al jaren een favoriet. Dit is mijn zoveelste potje en ik denk dat ik nooit stop met blijven kopen. Ze zijn zo handig, zo fijn en heerlijk voor je lippen. Daarnaast heb ik nog een lip balm van The Body shop met een klein roze kleurtje. Het is een Born Lippy in de geur raspberry en hij plakt wel een beetje maar de geur is zooo heerlijk.

Oriflame Tender Care Almond
The Body Shop Born Lippu Raspberry

Figs & Rouge

lipbalm5Allebei de producten van Figs & Rouge ontving ik van Pink Lady Make-up. Het rondje potje is vooral mijn favoriet van de geur Pomegranate vind ik heerlijk. De grote tube vind ik qua vormgeving geweldig, er staan namelijk flamingo’s op!

Figs & Rouge 100% Organic Balm pomegranate
Figs & Rouge 100% Pure Natural Balm Coco Rose

Balmi

lipbalm6De Balmi heb ik ook nog niet zo lang in mijn bezit maar deze gaat echt veel en veel te snel op. Ik gebruik hem dan ook wel elke dag maar ik heb hem nog maar een kleine 3 weken en hij is al bijna op. Dat zegt ieder geval wel genoeg over hoe fijn ik hem vind.

Balmi Strawberry

Lip Smacker

lipbalm7In heb 1 lip smacker in mijn stash die ik regelmatig gebruik. De speciale Disney editie met Cinderella erop. Het is een heerlijke zoete balm  met kleine glitters erin.

Lip Smacker Vanilla Sparkle

Wat is jouw favoriete lipbalm? Heb jij er veel in je stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram