Mijn Lip verzorging!

Mijn Lip verzorging!

1

Als lipstick junk moet ik er voor zorgen dat mijn lippen goed verzorgd worden. Droge plekjes, losse velletjes, ruwe hoekjes en ga zo maar door zijn echte problemen die een mooie laag lipstick in de weg kunnen zitten…

Daarom vind ik een goede verzorging en een dagje rust voor mijn lippen erg belangrijk en daarvoor heb ik een aantal producten die ik met jullie ga delen!

Oriflame – Tender Care

2

Dit product is al wel duizend keer voorbij gekomen op de site. Het wonderpotje van Oriflame is dubbel en dwars mijn favoriet om droge lippen, ruwe plekje en velletjes te voorkomen. Ik heb de naturel en de Almond versie en ze zijn allebei echt een aanrader!

LUSH – Bubblegum Suger Scrub

1

2 keer in de week gebruik ik de lipscrub van LUSH om even lekker mijn lippen te scrubben. Naast dat hij de velletjes weg haalt en de lippen zacht maakt is hij ook nog is super leuk om te hebben, ruikt hij lekker en smaakt hij zeker niet verkeerd!

Lipsmacker – Disney Cinderella Vanille

2

Deze uber schattige lipsmacker kreeg ik cadeau van mijn zus. (nog maar een paar dagen geleden)De Cinderella smacker heeft een van blauwe stift met glitters erin en een super zoete vanille smaakt. Ik weet niet waar die te koop is maar als je hem tegen komt raad ik je aan om hem te proberen, hij maakt je lippen zo lekker zacht!

Figs & ROUGE – Tinted Lip Balm Coco Rose

3

De lipbalm van Figs & ROUGE kreeg een week geleden al een review op de site. Hij is zo ontzettend fijn om te gebruiken en smeer ik dus voor ik op pad ga op mijn lippen om ze een mooie glans te geven en lekker zacht te maken!

Wat voor producten gebruik jij om je lippen te verzorgen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram