Mijn lievelingetjes!

Mijn lievelingetjes!

De afgelopen tijd heb ik producten in mijn bezit waar ik erg blij mee ben en die ik echt mijn ‘lievelingetjes’ noem. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder…

Of het nu gaat om een mooie nagellak, een tas of een geurtje? Er zijn spullen die ik het liefst elke dag draag, bij mij heb of naar kijk. Kijk mee naar lievelingetjes…

Ik begin met dit horloge van Daniel Wellington, ik heb hem ongeveer een maand of 2 en er gaat geen dag voorbij dat ik hem niet draag. Hij match echt overal bij en is zo fijn om de tijd op te zien. Ik denk dat dit het mooiste horloge is die ik tot nu toe in mijn bezit heb gehad!

Een jaar geleden zag ik de documentaire van Katie Piper op tv, ik vond het zo indrukwekkend en zo erg wat dat meisje allemaal heeft moeten meemaken. Toen ik een paar weken terug zag dat ze een boek heeft gemaakt heb ik die gelijk gekocht. Het is heel indrukwekkend en leest zo makkelijk weg. Je gaat helemaal mee in het verhaal en dat is toch wel de kracht van een boek.

Deze heerlijke clutch van de Primark is echt een lievelingetje! Hij is zoooo ontzettend mooi dat ik er elke dag weer met een grote lach naar kijk. Helaas past mijn mini laptop er niet in, maar als clutch doet hij het ook echt geweldig!

Ik denk een van de mooiste lakjes in mijn stash is de soiree van MAC. Een prachtig gouden glitter lakje die mij blij maakt. Ik heb een hoop gouden lakjes in mijn stash, maar deze springt er echt aan alle kanten uit! Hij verslaat zelfs mijn Karl Lagerfeld Pour Sephora lakje!

Heerlijke budget palette die je elke dag weer kunt gebruiken voor prachtige looks. De 2 Sleek palette die te koop zijn bij de Sephora zijn echt lievelingetjes. Vooral de Naturel is een palette die elke dag weer tevoorschijn komt!

Het beste product tegen alle kwaaltjes die het najaar weer opduiken. Droge lippen, schuwe plekjes, wondjes & noem maar op. Het wonderpotje van Oriflame is voor mij echt een lievelingetje. Ik ben ook heel blij dat ik er 25 mag verloten op de site van dit product kan iedereen zijn lievelingetje worden.

Ik heb nog nooit een portemonnee gehad waar ik lang als een maand mee zou doen. Meestal irriteerde ik me aan de vakje die net te klein waren of te groot, te weinig ruimte of een rot rits die niet goed dicht wou. Nu heb ik het perfecte handige portemonneetje voor mij. Hij is lekker klein, precies de hoeveelheid vakjes die ik nodig heb en ook nog is mooi. Te koop voor 3 EUR bij de Primark.

Mijn roze CHI is een juweeltje. Wil ik mijn haar stijl, dan pak ik deze erbij en binnen een paar minuten is het klaar! Niet alleen de kwaliteit van de CHI is super, ook de uitstraling van deze roze stijltang is té leuk!

En als laatste de Body Butter van The Body Shop van de speciale babylijn. Ik gebruik hem echt elke dag, ik vind deze zelfs fijner als de normale bodybutters van The Body Shop en dat komt vooral door de fijnheid van de crème en de heerlijke zachte geur. Jammer dat het zo snel op gaat…

Dit was een greep van mijn lievelingetjes in mijn bezig.

Heb jij ook spullen waar je uren naar kunt kijken of kunt gebruiken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram