Mijn liefde voor bloemen!

Mijn liefde voor bloemen!

Dat ik een groot liefhebber ben van bloemen, dat is waarschijnlijk wel bekend. Iedere week staat er een nieuwe bos op tafel en versier ik een kleine vaas met een sierlijk takje. Bloemen maken mij blij en geven het interieur een frisse en gezellige boost. Dat deel ik graag op mijn blog verwerkt in artikelen en op Instagram.

Nu kwam ik een tijdje geleden Frederique’s Choice tegen en toen ik de website zag, werd ik helemaal blij. Frederique’s Choice is namelijk een webshop waar je terecht kunt voor prachtige boeketten. Nu moet ik zeggen dat ik qua boeketten best lastig ben. Als het te gemaakt eruit ziet met teveel van die grote groene bladen aan de zijkant dan valt het mij toch vaak tegen. Bloemen mogen wild zijn en lekker verschillend. Maar de eerste blik bij Frederique’s Choice maakte mij blij, ik zag namelijk vooral bloemen en dat is wat ik wil zien!

bloemen0

Nu heb ik een prachtig boeket mogen uitkiezen en dat was nog best lastig. Ik vond er namelijk zoveel mooi. Het was even goed kijken en uiteindelijk ben ik gegaan voor het boeket ‘The New Pink‘, een heerlijke frisse bos met roze en wit, veel verschillende bloemen en perfect voor het voorjaar.

Ik bestelde de bos en afgelopen zaterdag werd deze bezorgd in een handige en beschermde kartonnen box. De bloemen zaten stevig rechtop verpakt en konden geen kant op. De bos zag er bij het openen dan ook helemaal gaaf en fris uit. Wat ik zelf super handig vond, was het vochtige sponsje wat onderdaan de stengels gebonden zat. Hierdoor hebben de bloemen genoeg vocht gehad tijdens het bezorgen.

Ik koos gelijk een vaas uit (die zelfs iets groter had mogen zijn) en heb de camera erbij gepakt. Deze bos vraagt om een fotosessie. Kijk mee!

bloemen1

bloemen2

bloemen4

bloemen5

bloemen7

Nu heb ik nog even mijn 4 favoriete boeketten bij elkaar gezet om aan jullie te laten zien want zeg nou zelf, zijn ze niet prachtig?

bloemen6

De webshop heeft een ruim assortiment met prachtige exclusieve boeketten die stuk voor stuk zijn samengesteld door Frederique van der Wal. Voor iedere gelegenheid is er een bos te vinden of je nu iemand wilt verassen of natuurlijk jezelf wilt verwennen met een mooie bos. Naast de boeketten verkoopt de webshop ook nog een aantal planten in bloempot en tuinspulletjes.

Jezelf ook verwennen met een mooie bos? Of opzoek naar een Moederdag cadeau?
Neem dan zeker een kijkje bij Frederique’s Choice.

Ben jij ook zo dol op bloemen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 3 mei 2017 / 18:11

  Bloemen zijn zo mooi. Helaas kan ik niet tegen alle bloemen

 2. 3 mei 2017 / 11:00

  Wauw ik vind het een prachtig boeket! Zelf houd ik ook erg van die veldboeketten met lekker veel bloemen, dus dit is het helemaal voor mij! A New York Minute vind ik echt een prachtige bos! Malou x

 3. chucky1012
  3 mei 2017 / 10:31

  Zo leuk om voor jezelf vaak een prachtige bos bloemen te kopen!
  Zulke mooie foto’s.

  Xoxo

 4. 3 mei 2017 / 09:37

  Wat een prachtige boeketten inderdaad! Leuk ideetje voor moederdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram