Mijn liefde op doek!

Mijn liefde op doek!

1Mijn grootste liefde is mijn hondje Bo die jullie vast en zeker wel een keertje voorbij hebben zien komen op een foto op mijn site of social media.

Ik hou ontzettend van mijn hond en word er iedere dag weer zo vrolijk van als ik hem zie. Daarom besloot ik een van de 1000 foto’s die ik van hem heb te laten afdrukken op een prachtige canvas doek voor op mijn kamer!

2Via de webshop Webprint is dit mogelijk en heb je de keuze uit verschillende wanddecoratie. Ik koos voor canvas omdat dat z’n leuk effect geeft. Je had daarnaast ook nog de keuze uit allerlei formaten, ik koos voor een vierkant model van 40×40. Vervolgens kon je heel simpel je foto uploaden en je doek helemaal klaarmaken.

Een paar dagen laten werd het doek al goed ingepakt bezorgd en kon ik genieten van mijn grote liefde zowel op mijn schoot als op het doek!

3Het resultaat vind ik prachtig geworden. De foto en de kleuren zijn heel mooi op het doek geprint en ziet er kwalitatief heel goed uit. Daarnaast was het simpel om te bestellen via de webshop zonder teveel moeilijk gedoe en kwam het goed verpakt bij de deur. Ik ben er heel blij mee!

Heb jij wel eens een canvas doek gemaakt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram