Mijn ´lichte´ verslaving voor sneakers!

Mijn ´lichte´ verslaving voor sneakers!


Vroeger moest ik er echt niks van hebben, sneakers. Ik vond het alles behalve mooi en zag mij er zelf echt niet op lopen. Liever pijnlijke voeten door een paar hoge hakken dan zulke schoenen aan dacht ik altijd, maar die gedachte is compleet veranderd!

Sinds sneakers helemaal hot zijn en verkrijgbaar zijn in de tofste kleuren, prints en modellen heb ik toch wel een lichte verslaving gekregen voor sneakers. Wie had dat ooit gedacht!

De verslaving zit als volgt, ik kijk nu vaker eerst op de afdeling met sneakers dan tussen de laarsjes. Zo ook op webshops, eerst maar even koekeloeren bij Nike en Adidas om te kijken of er nog een nieuw exemplaar te vinden is. Ik heb alweer een aantal sneakers op het oog die ik heel erg tof vind en die heel goed passen bij mijn collectie.

sneakers

Mijn favoriete sneakers uit mijn collectie

Ik heb drie paar sneakers die echt mijn favoriet zijn.

Nike Roshe Run

Met deze sneakers is het allemaal begonnen. Toen ik voor het eerst de zwarte Nike Roshe Run schoenen zag wou ik ze direct hebben. Ik was niet de enigste want waar ik ook kwam, bij iedere winkel en webshop was die uitverkocht. In iedere sportwinkel in Nederland, Londen en Rome heb ik gekeken maar overal UITVERKOCHT. Ik gaf de hoop niet op en ging maar op de zogenaamde ´wachtlijst´ een aantal maanden verder kreeg ik een mailtje dat ze weer op voorraad waren. Ik twijfelde geen moment en bestelde ze direct!

1

Adidas Stan Smith Zebra

Ik hou er wel van als een sneaker simpel is met een kleine touch en dat is precies wat deze sneakers zo perfect maken. Ze zijn wit met op de hiel een zebra print. Ik heb er afgelopen zomer heel veel op gelopen! Deze foto maakte ik toen ik ze net had, ze zijn helaas nu een stuk minder wit.

a3

Nike Son of Force Mid

Witte sneakers vind ik geweldig en zo ook deze variant van Nike die ik kocht bij OTTO.nl. Ik had ze al een tijdje op het oog en bestelde ze speciaal voor mijn reisje naar Londen. Ze lopen heerlijk en zijn heel leuk om te combineren met een Skinny Jeans! Op dit moment draag ik ze van deze drie het allerliefst en zijn dan ook zeker mijn favoriete sneakers!

11910490_119179251766865_465657804_n

Ben jij ook een fan van sneakers?
Heb jij een favoriet sneaker merk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 1 november 2015 / 23:43

  Ik vind sneakers ook enorm leuk, wat een gave exemplaren heb je uitgezocht!

 2. 31 oktober 2015 / 00:28

  Mooie sneakers, ik ben zelf niet zo van de sneakers maar deze kan ik zeker waarderen. Ik ben echt een jurkjes meisje en daar vind ik sneakers altijd wat minder onder staan, maar met een jeans zijn deze zeer mooi 🙂

 3. 30 oktober 2015 / 18:02

  Ik ben ook een sneaker fan erg leuk allemaal!

 4. 30 oktober 2015 / 11:29

  Alle sneakers die je laat zien zijn zo gaaf. Ik wil echt nog een keer een perfect basic paar nikes maar ik zal niet weten welke.

 5. 30 oktober 2015 / 10:23

  Oh wauw die witte nikes zijn leuk! Hoog én laag! Helaas uitverkocht in mijn maat maar ik ga ze zeker onthouden 😀

 6. 30 oktober 2015 / 08:34

  Ik droeg tot een paar jaar geleden ook nooit sneakers 🙂 nu vooral gympies a la Converse, maar m’n Nikies komen ook regelmatig de kast uit. Die met die zebra zijn zo cool!

 7. 30 oktober 2015 / 08:33

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit van de sneakers ben geweest. Maar af en toe vind ik het wel fijn om voor comfort te gaan! Sinds kort heb ik dan ook Roshe Run’s van Nike, en ik vind ze zooooo fijn lopen. Sinds dien waardeer ik sneakers steeds meer!

 8. 30 oktober 2015 / 08:22

  Ik wissel hakken en sneaker graag af :). Ik ben zelf ook dol op mijn witte Nike Air Force 1 sneakers, ze zitten zo lekker!

 9. chucky1012
  30 oktober 2015 / 07:31

  Mooie sneakers!
  Vooral die met het kettinkje.
  Ik krijg al pijn aan mijn voeten als ik op schoenen met hoge hakken een dagje de stad in ga.
  Dus mijn voeten zijn blij met sneakers aan 😉

  Xoxo

 10. 30 oktober 2015 / 07:17

  Die Adidas Stan Smith Zebra zijn leuk zeg! Zelf vond ik sneaker vroeger echt verschrikkelijk, tegenwoordig vind ik ze super fijn en leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram