Mijn Kwantum favorieten van Mei!

Mijn Kwantum favorieten van Mei!

Kwantum is één van die winkels waar ik heel graag kom omdat ze super snel veranderen qua assortiment en echt de leuke en hipste items verkopen tegen betaalbare prijsjes. Ik vind dat Kwantum echt heel goed inspeelt op trend en dat zorgt ervoor dat ik regelmatig even langs fiets.

Maar ook online werp ik regelmatig een blik want niet alles is in elke winkel te vinden en online is dan natuurlijk je beste vriend. Ik heb ieder geval weer even een kijk je genomen en kwam weer een aantal leuke items tegen die je graag met je deel. Benieuwd naar mijn Kwantum favorieten? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Mijn grote favoriet is het buitenkleed (nr.1) wat Kwantum nu verkoopt. Eindelijk een keer niet een standaard langwerpig model maar een speelse. Ik vind hem echt geweldig en zo leuk qua tinten voor in de tuin. Deze staat bovenaan mijn wishist!

Ook kun je bij Kwantum terecht voor deze groene leuke placemats (nr.2). H&M Home had een tijdje terug ook dit soort varianten in webshop en nu verkoopt Kwantum ze ook. Perfect voor op de tuintafel met deze mooie kleur groen.

Vorig jaar kocht ik al bij Kwantum een geweldige oude roze parasol en ook dit jaar staan er weer hele leuke online en in de winkel. Een week geleden kwam in bij de Gamma mijn ‘droom’ parasol tegen maar deze was helaas veel en veel te deur voor een parasol (vond ik). En bij Kwantum kun je gelukkig nog terecht voor leukere prijsjes. Ze zijn ideaal voor op het strand of bij een leuke extra zitje in je tuin of balkon!

Servies is bij Kwantum de laatste tijd ook echt helemaal hot. Je komt er de tofste kopjes tegen en ook qua glazen hebben ze steeds weer leuke varianten. Wat dacht je van deze bloemvormige coupe glazen (nr.4). Dit haalt helemaal de zomer naar je tuin!

Als laatste nog even deze wanddecoratie (nr.6). Ik vind het geweldig om schilderijen aan de muur te hebben hangen en ook om dat regelmatig te wisselen. Dit mooie object is zo’n stuk wat ik graag in mijn huis wil hebben. Neutraal, minimalistisch maar toch heel stijlvol. Perfect!


Wat vind jij van deze items?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram