Mijn klungelige beauty ervaringen!

Mijn klungelige beauty ervaringen!
laugh
In dit artikel deel ik graag met jullie 2 van mijn beauty ervaringen die ik het liefst op het moment dat het gebeurde zo snel mogelijk wou vergeten maar  waar ik toch wel veel van heb geleerd en waar ik nu ontzettend hard om kan lachen….
Ik heb namelijk vroeger ( 6 jaar terug) nogal zitten experimenten op het gebied van mijn eigen haar en mijn wenkbrauwen waar het toch wel heel goed mis ging! Het is allemaal al een aantal jaartjes geleden maar voor alle dames die in de zelfde fase als ik terecht komen die het zelf wel allemaal even willen oplossen, lees dan mijn 2 blunders voor je aan de slag gaat!
 
TBDonthatnote78_large
Bron afbeelding – Weheartit – Thebeautydepartment

Daarom bestaan er kappers!

Ik kan het me nog als de dag van gister herinneren…Ik weet niet wat mij bezielde maar ik besloot op een dag zelf mijn pony bij te gaan knippen.

Waarom naar de kapper gaan als ik het zelf ook kan? Wat kan daar nou moeilijk aan zijn? Ik pakte mijn pony plukjes bij elkaar en zette de schaar erin. In alle haast ben ik toen naar school gedaan. Ik was zelf nog best tevreden met het resultaat, tot ik op school kwam en echt de hele klas zei, ‘Heb je iets met je pony gedaan?’ ik dacht hoezo valt dat zo erg op? Ik ging naar de toiletten en ging heel kritisch in de spiegel kijken en tot mijn grote verbazing was het gewoon hartstikke schreef!! Ik schaamde me zo erg dat ik me pony door me haar verdeelde zodat het niet meer opviel en moest er zo om lachen. Het idee dat ik de hele weg naar school met een vreselijk schreef geknipte coupe liep brengt mij behoorlijk aan het lachen. Ik was toen 15 jaar maar nu 6 jaar laten vind ik het echt geweldig, wat heb ik mij rot geschaamd.

n4eb2dd4ad6b85_large

Bron afbeelding – Weheartit.com

Soms kun je het beter overlaten aan de experts!

Mijn wenkbrauwen, enorme stugge dikke donkere haartjes.. 2 keer in de week ben ik er druk mee om ze proberen in model te houden. Tot ik op een dag een trimmer ontdekte speciaal voor je wenkbrauwen. Hoe gaaf is dat, een scheermesje speciaal voor je wenkbrauwen. Ik dacht aan pijnloos en snel ontharen dus natuurlijk ging ik het gebruiken. Het ging best wel gemakkelijk met het kleine elektrische scheermesje kon je makkelijk bij de plekken rond je wenkbrauw komen. Ik dacht Koek en ei!! TOT ik het in me stomme hoofd haalde om ook de bovenkant van mijn wenkbrauwen te gaan doen…

Ik ging heel onhandig met het mesje langs de bovenkant, en toen schoot ik uit…. Een dik stuk van de hoek van mijn wenkbrauw was weg… de dikke haartjes die een groot deel bedekken waren weg..  Ik kon me ogen niet geloven. Wat heb ik nou weer gedaan…Ik heb denk ik wel een half uur voor de spiegel staan kijken of het echt zo was, ik kon het serieus niet geloven en ben daarna snel in de weer gegaan met een oog potlood, jawel een oog potlood om het allemaal weer een beetje in te kleuren zodat het zo min mogelijk zou opvallen… zucht!

adorable-boy-child-cute-funny-Favim.com-344951_large

Bron afbeelding – Weheartit.com

Mijn wenkbrauwen spreken echt over mijn gezicht omdat ze zo opvallen. Vroeger had ik er een hekel aan dat ze zo ongelofelijk dik en donker waren maar nu schieten dagelijks de complimenten erover na mijn hoofd en ben ik er zelf ontzettend blij mee ondanks dat ze nog steeds onhandelbaar zijn. Ik ben nog steeds geen expert in het in model brengen van mijn wenkbrauwen en ik heb ook zeker geleerd dat ik het beter aan de experts over kan laten, daarom laat ik 1 x in de maand toch echt wel mijn wenkbrauwen doen door mensen die ervoor geleerd hebben!

En ik weet zeker dat ik niet de enige ben die van deze ontzettend stomme ervaringen heeft meegemaakt.
Deel ze met ons, dan kunnen we er samen om lachen!

Wat was jouw klungelige beauty ervaring?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram