Mijn keuken spulletjes wishlist!

Mijn keuken spulletjes wishlist!

De keuken in huis in mijn favoriete plek om te zijn. Ik heb een ruime keuken om lekker in aan de slag te gaan maar ook om lekker te genieten van een kop thee, mijn lunch of om even lekker te bladeren in een kookboek.

Ik hou er dan ook van om leuke spulletjes erin te hebben staan en nu heb ik alweer een wishlist gemaakt met items die ik heel graag wil hebben. Benieuwd? Kijk mee!


Ik ben een liefhebber van de Melamine kopjes van RICE & Ginger. Ik heb al aardig wat mooie kopjes verzameld maar in de nieuwe collecties zitten ook weer een aantal varianten die ik heel tof vind om aan mijn collectie toe te voegen. Ik vind deze bekers heel gezellig en ideaal om snel even te pakken om water te drinken.

Een tijdje geleden liet ik deze draagmand van H&M Home al zien en nog steeds vind ik hem geweldig. Hij lijkt mij zo leuk in de keuken om bijvoorbeeld fruit in te doen. Ik heb er alleen geen goede plek op dit moment voor maar wie weet. Hij blijft ieder geval in gedachten!

Mijn vriend gebruikt vaak een kommetjes voor zijn eten en dat zorgt er snel voor dat ze in de vaatwasser zitten (geen zin heeft in hand afwas) en daardoor ik heel vaak het probleem heb dat ze op zijn en wel moet gaan afwassen met de hand. De oplossing hiervoor is net iets meer kommetjes in huis halen zodat er voor mij als ontbijt ook een kommetje is. Ik vind de nieuwe collectie met perziken van Fabienne Chapot heel leuk en ik denk dat ik er hier 2 van bij wil!

Verder heb ik op mijn wishlist nog wat nieuwe theedoeken en handdoeken staan. Ik kocht een tijdje geleden de oker gele met eekhoorntjes bij HEMA en ik vind hem zo fijn en leuk dat ik er nog een paar van bij wil. Ook een theedoek in die kleur lijkt me leuk! En natuurlijk de leuke theedoeken van de Sissy Boy krijg ik niet uit mijn hoofd. Altijd leuk om zo een in de keuken te hangen.

De grote houten mand van H&M Home lijkt mij ideaal om als opbergbak te gebruiken onder de gootsteen voor oa. afwasborstel, vaatwas blokjes en noem maar op. Zo blijft alles mooi georganiseerd.


Heb jij nog leuke dingen op je wishlist staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. chucky1012
  16 maart 2019 / 21:11

  Mooie spullen…
  Ik ben ook grote fan van de rice bekers.

  • Laura Louise
   Auteur
   17 maart 2019 / 10:25

   Leuk zijn die he 😀

 2. 16 maart 2019 / 09:47

  Oh my, als extreme squirrel fan moet ik die handdoek en theedoek hebben. Love it!

  • Laura Louise
   Auteur
   16 maart 2019 / 16:46

   Oh dan moet je ze zeker halen 😀

 3. 16 maart 2019 / 09:28

  Wat een leuke spulletjes heb je weer onder elkaar gezet, fijn weekend!

  • Laura Louise
   Auteur
   16 maart 2019 / 16:46

   Dankjee, jij ook fijn weekend 😀

 4. Ilona
  15 maart 2019 / 08:46

  Wat een leuke spulletjes. De handdoek en theedoek van Hema ga ik zeker weten kopen, zo leuk!

 5. I
  15 maart 2019 / 08:23

  Wat een toffe items. Ze hebben allemaal ook van die heerlijke printjes!

 6. 15 maart 2019 / 07:31

  Oeh, wat een leuke en schattige items allemaal! Dat schaaltje van Fabienne Chapot vind ik echt té leuk. En wat zijn de items met eekhoorntjes ook schattig.

 7. 15 maart 2019 / 06:56

  Mooie spulletjes. Ik vind de kommetjes ook erg leuk.

 8. 15 maart 2019 / 06:55

  Super leuke items! Sissyboy heeft erg veel leuke items in de collectie. Ook vind ik de nieuwe noir lijn van blond super gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram