Mijn kerstboom decoraties!

Mijn kerstboom decoraties!

Ik ben dol op de Kerst en ik geniet al sinds vorige week elke dag van een kerstboom in huis. Zodra het December is kan ik namelijk niet wachten om de kerstboom weer op te tuigen en te versieren met alle mooie kerstdecoraties die ik heb.

Net als vorige jaar leek het mij wel weer leuk om een kijkje te geven wat er allemaal in mijn kerstboom hangt. Dit jaar heb ik gekozen voor een echte kerstboom omdat ik vorige jaar een neppe had gekocht en eigenlijk is dat best wel een miskoop geweest, hij is totaal niet mooi en halverwege December was ik er al klaar mee. Vandaar dat ik dit jaar gekozen heb voor een echte en eentje die ook een stuk groter is. Ik ben er ieder geval heel blij mee. Kijk mee!


Nieuw in de boom is deze super schattige suikerspin machine die ik een tijd geleden vond bij de Primark. Hij is helaas niet van glas maar dat zie je er niet van af. Hij is echt super schattig en heel vrolijk in de boom.

 

Ik ben zelf echt een grootliefhebber van een kerstboom vol alleen maar figuurtjes met hier en daar een bal. Ik vind figuurtjes in de boom veel gezelliger staan. De decoratie uit mijn boom komen oa. van de Sissy-Boy, Intratuin, Sostrene Grene, Primark, Xenos en een paar uit Londen. Dit jaar heb ik er ook voor gekozen om gedroogde sinaasappel schijfjes in te hangen en ook dat vind ik geslaagd!


Heb jij de Kerstboom al staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 11 december 2018 / 22:52

  Wat een super leuke en vrolijke boom, echt leuke decoraties heb je. Ik heb mijn boom van het weekend op gezet. Hij is een stuk kleiner dan die van vorig jaar, dus erg leeg. Morgen ben ik vrij, dus ga ik nog wat leuke decoratie zoeken. De Primark had ik zelf niet bedacht, maar die ga ik zeker niet overslaan!

 2. 10 december 2018 / 15:44

  Ziet er leuk uit! Ik heb zelf ook alleen maar figuurtjes. Ik spaar Kurt Adler & Vondels. 🙂

 3. 10 december 2018 / 07:28

  Wauw, wat een onwijs leuke decoraties heb je in de boom hangen! Ik vind dit soort figuurtjes/poppetjes in plaats van kerstballen ook ontzettend leuk. Die suikerspinmachine vind ik het leukst. Primark heeft echt leuke decoratie dit jaar 🙂

 4. 10 december 2018 / 06:59

  Hele mooie kerstdecoratie! Leuk al die verschillende figuurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram