Mijn kerstboom decoratie 2019!

Mijn kerstboom decoratie 2019!

Het is weer zover, de kerstboom staat. Ik keek al de hele week uit naar gisteren want toen was het eindelijk zover om de kerstboom in huis te halen!

Ik ben totaal niet van de thema’s en het liefst heb ik er ook geen echte ‘kerstballen’ in maar alleen figuurtjes. Ik ben erg blij met mijn kerstdecoratie verzameling. De afgelopen jaren heb ik namelijk toffe exemplaren bij elkaar gevonden en het is iedere keer weer een feestjes om ze bij elkaar te zien. Kijk mee!



Dit jaar heb ik er geen nieuwe kerstballen bij gekocht. Ik moet echt weer een pareltje tegenkomen wil ik hem aanschaffen want eigenlijk heb ik wel genoeg moois voor in de boom!

De haas, de egel en de croissant zijn echte eye-catchers in de boom. Deze 3 kerstballen komen van de Sissy-Boy en zijn echt pareltjes in de boom. Het croissantje is echt heel leuk maar eigenlijk veel te groot en te zwaar, het is altijd weer lastig om voor deze kerstbal een goed plekje te vinden.


Het gouden beertje in de boom is een van mijn favorieten. Deze kerstbal is al super oud en heb ik van mijn ouders gekregen. Ik vond hem vroeger al geweldig in de kerstboom bij mijn ouders en sinds een aantal jaar hangt hij nu in mijn eigen kerstboom.

Een paar jaar geleden kocht ik in London ook een aantal kerstballen waaronder de zwaan. Deze vind ik ook ieder jaar weer prachtig om erin te halen.

De Cotton Candy kerstbal heb ik vorig jaar gevonden bij de Primark en vind ik echt geweldig. Helaas is deze niet van echt glas maar dat zie je niet terug in de boom. Helemaal leuk is dat ik maar €3,- voor deze kerstbal heb betaald!




Dit jaar moet ik helaas wat selectiever zijn voor het kiezen van de decoratie omdat de boom iets kleiner is dan vorig jaar. Ik hou zelf niet van overvolle kerstbomen omdat de boom op zich zelf ook al een plaatje is. Daarom heb ik zorgvuldig een keuze gemaakt met de mooiste kerstfiguurtje!

Ik heb zelf geen heftige slingers in de boom hangen, dit vind ik ook weer te druk en zonde van alle figuurtjes!


Heb jij de kerstboom al staan?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 9 december 2019 / 12:11

  Wauw! Wat een mooie kerstballen. ZO leuk om te zien. Ik vind de ballen van Vondels ook heel erg mooi.

  • Laura Louise
   Auteur
   9 december 2019 / 13:04

   Jaa Vondels is ook een prachtig merk!

 2. 8 december 2019 / 17:37

  oh wat een heerlijke kerst’deco zeg! mooie foto’s ook weer, wij hebben dan echt een hele saaie boom als ik dit zie haha.

  • Laura Louise
   Auteur
   9 december 2019 / 13:03

   Ahh dat zal vast wel meevallen :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram