Mijn kerst cadeautjes!

Mijn kerst cadeautjes!

1Zoals we natuurlijk allemaal weten was het afgelopen 2 dagen kerst. Ik heb genoten van heerlijk eten met mijn familie en cadeautjes en ik hoop dat jullie dat ook hebben gedaan. Zowel met mijn eigen ouders als de ouders van mijn vriend was het de bedoeling om leuke cadeautjes te kopen voor degene die je had getrokken met lootjes…

De cadeautjes die ik heb gekregen vind ik heel erg lief en passen helemaal bij mij, daarom leek het mij een leuk idee om het aan jullie te laten zien wat ik zowel kreeg!

2Sinds kort heb ik een DVD speler op mijn kamer en daarom vroeg ik ook Disney films voor kerst, zo kreeg ik Disney’s favoriete kerst, Brother Bear en mijn zus kwam aanzetten met een The Wild Thornberry’s  DVD, hoe grappig!

3Het lekkerste luchtje die ik dit jaar heb leren kennen is de Killer Queen van Katy Perry.

4Dit is de 2de keer dat ik een scheurkalender cadeau krijg en ik vind het zo tof. Deze staat vol met leuke beauty tips, handige weetje en heel veel informatie over gezondheid.

5Zoals jullie weten vind ik de foundation en BB Cream producten vanMiss Sporty erg fijn. Ik kreeg nieuwe variant waar ik heel benieuwd naar ben maar ook ga testen voor op de site.

6Lekkere chocolade blokjes om zelf chocolade melk te maken, aan deze blokjes zit ook speculaas smaak. Ik ben heel benieuwd!

1

BLOND Amsterdam vind ik geweldig daarom ben ik echt super blij met dit lieve bakje die helemaal vol staat met leuke Beauty illustraties. Deze krijgt natuurlijk een mooi plekje op mijn make-up tafel!

Hebben jullie ook kerst gevierd met cadeautjes?
Heb je leuke dingen gekregen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram